Cyberpunk 2077

Член од
22 март 2019
Мислења
234
Поени од реакции
552
Ке уживам во играта после неколку месеци кога ке си го склопам новото пц а и многу багови ке бидат средени.

Дефинитивно играта не е средена , ке минат месеци па и години додека ја средат на некое ниво на кое се очекува за хајпот што го имаше.

O

ob1

Гостин
Koga ke ja izigram so min 150 saata ke pisam review.
Ти уште 982347298347298347982347 саати да изиграш ќе биде џабе, зашто ТИ веќе имаш створено негативно мислење за играва уште пред да почнеш да ја играш.
А чим почнуваш со таков mind set, подобро не ја ни играј, зашто шансите да ти се смени мислењето се минимално, скоро непостоечки.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.384
Поени од реакции
30.819
Ти уште 982347298347298347982347 саати да изиграш ќе биде џабе, зашто ТИ веќе имаш створено негативно мислење за играва уште пред да почнеш да ја играш.
А чим почнуваш со таков mind set, подобро не ја ни играј, зашто шансите да ти се смени мислењето се минимално, скоро непостоечки.
Jas ne znam nisto sto se slucuva za igrava, ni mehaniki, ni prikazna, nisto. Gledam da stojam nastrana od spojleri i od strimovi.
Slusam sto zboruvaat drugi luge, sto veke ja igraat u kratki crti i izvini, ne pagaat site u nesves.
Site mi rekle ima bagovi da, nekoi pofrustriracki od drugi, ama e zabavna za igranje.

I da, sakam da ja igram, megutoa koga ke se ispeglaat bagovite i koga ke bide na popust.

Toa sto parite sho gi davam za proizvodot sakam da vredat, pa ja drzam igrata na standardi koi oni veke gi vetija e moj princip za ocenka.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Na stadia vadelo podobri rezultati otkolku na base ps4

Na browser... :pos:
Unpopular opinion - не требаше ни да ја вадат за старите конзоли од претходната генерација - директ PS 4 Pro (и секако PS5). Исто и кај Xbox, иако не знам они дали имаа две конзоли во рамки на една генерација.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
14 август 2006
Мислења
45.369
Поени од реакции
84.607
Купете ја бе, не се циганчете.
Кога ќе направат цела игра ќе им ја купам.
Како Нинтендо што прави - еве ја играта, дај пари, тоа е тоа.
А не, купуваш игра и мислиш си дал 60 долари за игра, а у ствари си дал само прва рата за половичен производ. Не викам дека и оваа игра е таква, али повеќето денес се.

Инаку, јас лично игрите ги купувам најрегуларно (90% играм на конзоли).

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.520
Поени од реакции
18.368
Кога ќе направат цела игра ќе им ја купам.
Како Нинтендо што прави - еве ја играта, дај пари, тоа е тоа.
А не, купуваш игра и мислиш си дал 60 долари за игра, а у ствари си дал само прва рата за половичен производ. Не викам дека и оваа игра е таква, али повеќето денес се.

Инаку, јас лично игрите ги купувам најрегуларно (90% играм на конзоли).
Во која смисла прва рата за половичен производ? Пример вакви фејлови ко Сајберпанк со миљон багови и тоа после неколку одлагања? Сакаш да кажеш дека такви глупости нема кај нинтендо?

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Јаките игри за Нинтендо што ги прават :icon_lol:
Оф-топик сме, ама Нинтендо прават добри игри не заебавај. Поготово Зелда франшизата итн. Не навлагам во комплексноста на игрите наспрема Сајберпанк, воопшто не гледам на тоа така - нивните игри се добри.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.700
Поени од реакции
4.547
Дечки, ваков тип на игра мора да има багови на релиз дејт, значи мора! Е сеа можеме да дискутираме околу оправданоста за тоа. За тоа дека долго време ја средуваа и одлагаа и дали после сето тоа е нормално сѐ уште да има багови...
Многу луѓе се изјаснуваат дека не им сметаат баговите и дека уживаат во играта.
Тие кои се фанови на стилот ќе ја купат и ќе ја играат без комплејнинг, лец фејс ит.

Ова е одлична игра, но не е мој стил. Не е игра која по секоја цена би ја купил на релиз и покрај хајпот кој ме опкружува.

Пример, сеа Дарк Соулс 4 да ми ја дадат... ја плаќам, ја играм и м'чам. :icon_mrgr: :cool:
Едноставно тоа е гејмплејот кој ми треба, ситни работи на периферија занемарувам.
Не дека ДС3 немаше багови и работи кои стрчеа, но не обрнував внимание.
Да е било која друга игра можеби би ругал, не велам не, т.е... секако! :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Оф-топик сме, ама Нинтендо прават добри игри не заебавај. Поготово Зелда франшизата итн. Не навлагам во комплексноста на игрите наспрема Сајберпанк, воопшто не гледам на тоа така - нивните игри се добри.
На тоа мислев. Си има сигурно добри игри за луѓето кои се заинтересирани за такви игри, ама сепак ептен поразличен стил се 99% од игрите и верувам со помала комплексност.

На темата, сега имам веќе 27 саати во играта и вчера го имав првиот позначаен баг. Во една мисија на крај требаше да влезам во кола, ама поради претходни случувања во мисијата испадна колата да е наопачки и да експлодира, па заглавен бев таму затоа што не можев да влезам. Ама аутосејвот е доста добар и чест, па вратив 10 минути и ја изиграв пак мисијата, се си беше ок. Не беше некој голем проблем, ама ете прв пат да ме спречи во нешто. На визуелните не им обрнувам многу внимание, а и не гледам премногу за среќа.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.369
Поени од реакции
84.607
Не е битно дали на Донев му се свиѓаат игрите на Нинтендо или на Дарлинг. Небитно ни дали се објективно добри или не.

Ја зборам за ова - ви давам пари - ми давате готов производ.

Kajgana Shop

На врв Bottom