"Да ја пробам, ако е добра ќе ја купам." - најголемата лажга.Купете ја бе, не се циганчете.
Цените се наменети за западен пазар. Кога цените ќе бидат наменети за наш пазар, тогаш ќе се купува. Не може исто да искешира и Американец и Македонец, коа дете од шестто одделение у Америка има поголем џепарац од full time вработен у Македонија.Купете ја бе, не се циганчете.
Немора да значи."Да ја пробам, ако е добра ќе ја купам." - најголемата лажга.
Проблемот е што тука е поскапо оти плаќаме во евра а они во долари(пример на steam).Истата бројка е 59.99.Не може исто да искешира и Американец и Македонец
Дотогаш Замунда.
Zoso be takov Sutka mindset? Ako si Makedonija pa ne igraj video igri, igraj zmurka nadvor. Ne vikam ja 4000 ili 5000 da lupnes za igrava, ama moes da ja nacekas na popust. Mene primer ne mi e zal da lupnam 50+ plus evra za igra, ako treba od drugo ke skratam, ama kejfot cena nema. Baska sto ova veruvam deka e remek delo od igra, barem polovina od Witcher da e, ke vredi za parite.Цените се наменети за западен пазар. Кога цените ќе бидат наменети за наш пазар, тогаш ќе се купува. Не може исто да искешира и Американец и Македонец, коа дете од шестто одделение у Америка има поголем џепарац од full time вработен у Македонија.
Дотогаш Замунда.
Ако сакаш да ја имаш сега и одма да, иначе имаш блек фрајдеи, летни, пролетни, божиќни, новогодишни и секаков вид други попусти, имаш сајтови како Humblebundle, HrkGame и еден куп други, прекрасни игри за 50,60 до 90% помала цена од првичната.Цените се наменети за западен пазар. Кога цените ќе бидат наменети за наш пазар, тогаш ќе се купува. Не може исто да искешира и Американец и Македонец, коа дете од шестто одделение у Америка има поголем џепарац од full time вработен у Македонија.
Дотогаш Замунда.
Zoso be takov Sutka mindset? Ako si Makedonija pa ne igraj video igri, igraj zmurka nadvor. Ne vikam ja 4000 ili 5000 da lupnes za igrava, ama moes da ja nacekas na popust. Mene primer ne mi e zal da lupnam 50+ plus evra za igra, ako treba od drugo ke skratam, ama kejfot cena nema. Baska sto ova veruvam deka e remek delo od igra, barem polovina od Witcher da e, ke vredi za parite.
Купувам игри на попуст, no man's sky ја земав пред една недела за Блек фрајдејАко сакаш да ја имаш сега и одма да, иначе имаш блек фрајдеи, летни, пролетни, божиќни, новогодишни и секаков вид други попусти, имаш сајтови како Humblebundle, HrkGame и еден куп други, прекрасни игри за 50,60 до 90% помала цена од првичната.
Јас бев „пират“ од дете до некаде пред 3-4 години, секако има влијание и тоа да си имаш личен доход, но 95% од игрите кои ги имам сега инсталирано ми се купени, и ниедна не ми е платена по полна цена, може нема ми се изиграни AC Valhala, Red Dead Redemption 2 и Cyberpunk во 2020-та, ама и онака немам толку слободно време веќе.
Иронијата е што игрите ми се купени, а Виндоусот и Офисот се пиратски![]()
@HoT _iCe со што класа играш?
Никад нема да дознаемеСрц,
ти беше едино истрајна и искрена, затој сам овдека и пораснаја читајќе мудрости на Сусаро, Разиел а на фудбал подфорум пцују си мајке сас Пеју и дружину, генијално искрена дружба како нигде другде сас људи што не ги ни знам ама знам дека су ТОП људи.
И ти успеа и тија људи да ги направиш да се осеќав дека не припадав туј, мислим свака част, како некој што е „муштерија“ на овј форум, срамно е кд читам лажни вести и изговори зашто исти људи су намавани ама едно нешто знам, ништо нема да биде исто.
Ја одамна се осеќам дека не припадам туј, прво што зашто пишују на кумановски и стално ми е потенцирано дека сам непожељан због тој, што због други причине ама увек сам се завраќаја због тија људи кои су „отстранети“ а толерирав се тролови, лажни вести типови, бугари и слични ама тој е.
Ама истина е една без разлике колко изговори ќе се измислив дека тој такој не е и искрено овој е само навестување за тој што ќе следуе, пошто пример е покажан, утврден, не се знаев границе, за све има цена.
Иако би ја сакаја да си се претплату да си га редовно пцују Анона у сваку тему, ем немам паре, ем не е ни до толко лош иако е забеган ама едно нешто само ќе додаду, овој е мој заѓан клик и мој заѓан пост на форум, на најмилу тему што пуно пут ми е била филтер и заѓња љубав, фала ти за убави времиња и успомене, фала ти што успеа да запознам топ људи и фала ти што ми помогна много да се оформу како карактер.
<3
Ќе дознаеме, ќе се врати за некој месец како и увек.Никад нема да дознаеме![]()