UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.570
Поени од реакции
22.284
Kakva presvrtnica :D

Ne deka ke kurtuli sudijata posto mu se slizna negru ama pa Turcive sekoje razbiranje ke izgubat. Demba Ba mozese primer i da go rece na svojot da prekine ama ne boli kaj drugi. Pa Erdogan se javi pa trista gluposti.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Е сега, второто сочувство е за фановите на Барса (во оваа група веќе спаѓаш ти), кои што беа приморани да го гледаат својот омилен клуб, кој е во слободен пад години наназад како губи на домашен терен, на неприкосновениот Камп Ноу, 0-3 од Јувентус.

Јувентус кој е трето место во Серија А, Јувентус кому Беневенто и Кротоне му извадија нерешено.

Дури мислам дека има и трето сочувство, а тоа е дека ни помалку ни повеќе, најмногу за овој 0-3 резултат придонесе Роналдо, вашата ноќна мора, згора на се' со два гола од пенал! :masa:

Врв на се ќе биде, поради второто место да налетате пак на Баерн Минхен. Тогаш ќе си се пуштам на форумов, ќе си ја отворам темава и ќе јадам пуканки на сеирот, предводен од неприкосновениот @STEALTH.

Поздрав сега :smirce:
Ај со ред... Во слободен пат неколку години? Колку се тие неколку? Ако е период без трофеј, тоа е само една сезона. Ако е за ЛШ, полуфинале игравме пред година и пол а последен пат ја освоивме пред 5 години кога во финале го тепавме... Кој беше? А да бе, Јувентус. :D

Океј, изгубивме од третиот во Италија. Истиот тим кој во октомври изгуби од Барселона, 14-тиот тим во Ла Лига, кој кикса со Гетафе и Алавес.

Роналдо ми бил ноќна мора бе. :pos: Човек што има мизерна статистика во директните дуели со Меси, кој беше лидер на генерацијата која прими петарда на Камп Ноу, човек кој замина од Јунајтед по срамен пораз во ЛШ од Барса... Абе за век и векови Барса му наби комплекси на човеков, уште ноќна мора ми бил. Од Торес имам повеќе нервози изедено него ли од манекенов. Барем си признаваш дека само од пенал можеше да погоди синоќа.

Јас не би скокал со прогнозирање и смеење за ждрепката да сум на твое место. Фан си на Јувентус, најнестабилната екипа. После Лион и Ајакс, ништо чудно сега Порто да ве попари. :)

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.187
Поени од реакции
25.350
Па го исклучија. Само он беше побрз и праша зошто судијата вика негро. Па се убаци и Демба Ба да прашува зошто за белец немало да рече `овој бел човек`, пошто Демба Ба иначе доктор на Харвард и по професија психијатар знае пред време што би кажал судијата.

Ок турциве имаа право да напуштат терен, посебна нервоза створија педерчињата од ПСЖ на чело со Нејамр и другарчето Мбапе. Ова копиленцево второ како се здружил со Нејмар и гледа да си најде занимација со работи неповрзани со фудбал нема далеку да стигне.
Му ебам тоа лингурот, роден у богато семејство у Франција лулката на црнците, на 17 години милионер и он знае што значи расизам и се наоѓа навреден од тоа.

Помодарци умрени.
А ви како те?

H

HoT _iCe

Гостин
Никад нема Мбапе да догура до ранк на Роналду или Месита, нека си остане да си се дружи сас Нејмара, да ги ебу шишарке, много ме нервирав егоцентрици и пичиња што плачев за пажњу. Уф.
Упалу Нетфликс, лезбејка, црнац, гарантирано.
Упалу фудбал, на колена, БЛМ.
Упалу НБА, БЛМ.
Да ви ебу племе ретардирано, дојде време свет да ги водив психички нестабилни и лабилни личности, увреден бија зашто бија посочен како црнац, па што си бе, космонаут да ти ебу племе селско, па црнац си бе да ви ебу чучумунге.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Неверојатна реплика... И каква врска има ова со пеналот врз Роналдо? Инаку да, навивачите во Примера ги трпеа Нејмар и Суарез кога решетаа во најдобри денови. :P
Да, решетаа од изглумени пенали кои само судијата ги видел.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.709
Поени од реакции
17.601
Ај со ред... Во слободен пат неколку години? Колку се тие неколку? Ако е период без трофеј, тоа е само една сезона. Ако е за ЛШ, полуфинале игравме пред година и пол а последен пат ја освоивме пред 5 години кога во финале го тепавме... Кој беше? А да бе, Јувентус. :D

Океј, изгубивме од третиот во Италија. Истиот тим кој во октомври изгуби од Барселона, 14-тиот тим во Ла Лига, кој кикса со Гетафе и Алавес.

Роналдо ми бил ноќна мора бе. :pos: Човек што има мизерна статистика во директните дуели со Меси, кој беше лидер на генерацијата која прими петарда на Камп Ноу, човек кој замина од Јунајтед по срамен пораз во ЛШ од Барса... Абе за век и векови Барса му наби комплекси на човеков, уште ноќна мора ми бил. Од Торес имам повеќе нервози изедено него ли од манекенов. Барем си признаваш дека само од пенал можеше да погоди синоќа.

Јас не би скокал со прогнозирање и смеење за ждрепката да сум на твое место. Фан си на Јувентус, најнестабилната екипа. После Лион и Ајакс, ништо чудно сега Порто да ве попари. :)
Оди на Барса форум прочитај си ги пријателчињата колку работа збрка Роналдо само за вториот дел и цела вечер. Одлично тргаше играчи и ја развлекување одбраната ама не нема врска ништо не напрај Роналдо. Само што од 2015 на секој план од клубски до репрезентативен го изеде Меси и не не сум фан Бој на Роналдо. Да не почнуваме на драмата која ја напрај Меси и кој веќе игра кога сака и кур го боли за фудбал и Барса.

Меси е и лидер на генерацијата која прими 8 од Баерн. Јувентус е нестабилен сезонава точно поради јасни причини и немање тренер ама Барса не е нестабилна туку очајна.

H

HoT _iCe

Гостин
Мрзи ме да тражу, ако сака некој да ми објасни што треба да гледам на Реал - Борусију, Интер - Шахта, кој како треба да игра за да пројде?
Нормално, дужан ќе сам пиво на првога што ќе каже :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.709
Поени од реакции
17.601
Мрзи ме да тражу, ако сака некој да ми објасни што треба да гледам на Реал - Борусију, Интер - Шахта, кој како треба да игра за да пројде?
Нормално, дужан ќе сам пиво на првога што ќе каже :D
Интер ти е за со пуканки гледање. Нема да заебат ќе поминат ама таја зажарено фаца на Конте, таја перика покриена со капа од кај ѓупците на пазар од 3 за 100 да гледаш како скока е priceless :D

H

HoT _iCe

Гостин
Интер ти е за со пуканки гледање. Нема да заебат ќе поминат ама таја зажарено фаца на Конте, таја перика покриена со капа од кај ѓупците на пазар од 3 за 100 да гледаш како скока е priceless :D
На Интера му треба победа а Реал треба да игра барем нерешено за да пројде, такој ли?

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.873
Поени од реакции
17.673
Никогаш не речи никогаш. Мада и народот наш вика треќа среќа, па ке видиме.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Na Inter dzabe mu e i da tepa ako Real izigra so Gladbach X,taka Real ke bide vtor a Gladbach prv.
Ali se somnevam deka Real ke prifati da izigra X so Gladbach.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Na Inter dzabe mu e i da tepa ako Real izigra so Gladbach X,taka Real ke bide vtor a Gladbach prv.
Ali se somnevam deka Real ke prifati da izigra X so Gladbach.
Постирав погоре објаснување, аналогија само правеше човекот.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Постирав погоре објаснување, аналогија само правеше човекот.
Jasno,ama on u svojot govor si kazuva deka vo Romanija gi navreduvaat deka se cigani?
Toa e rasizam na cela drzava vrz eden narod.
On se ogradil od toj stav,ama vika deka cela drzava gi vika taka.Kako e opravdano toa?
Baska so ako se dokaze deka Webo prv gi navreduval prv sudiite,a ne e tesko toa da se dokaze ako gi snimale kameri klupite na dvata tima.
Znam deka Marca skoro sekogas na spanskite utakmici,koga i da imalo incident na klupata se pojavuvale snimki i tocno se gleda kakov razgovor tece megu niv.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
On se ogradil od toj stav,ama vika deka cela drzava gi vika taka.Kako e opravdano toa?
Не знам дали не се разбираме или јас баш не го разбирам објаснувањето што стои во оффнет. Тој не вика дека заслужено така ги викале Романците кај него, туку пренесува само што се зборува за да направи споредба.

Kajgana Shop

На врв Bottom