UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Не дека Барса пак не беа криминално лоши ама сега ги сфаќам фановите на Интер и Милан... Која смејурија од пенал беше првиот на Јувентус. Еве сочувство што мора ова да го трпите скоро секој викенд.
Секоја чест и на навивачите на екипите во Примера што мораа да ги трпат Нејмар и Суарез секоја недела. Плус и Ансу на првиот меч се виде дека го научил занаетот од поискусните.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260

Според мене чист пенал, му влага у движење, не ни идеше по топката.
Ништо повеќе од обично ремплање. Додека го барав стримот за Челзи, гледав на Арена 3 и се вклучија баш во овој момент.
Смешен пенал е, не зафркавај.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Веќе жално стана ова, уште после такви коментари Погба пак добива минутажа и уште гол даде.. :pos:
Насинг њу фор дис клаб

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.049
Поени од реакции
2.532
Колку жал ми падна за овој судијата,ни крив ни должен поради вакви глупости со измислен расизам и замислени ѕвезди и луѓе желни за внимание ко Демба,ќе си го уништи животот.Па и Нејмар и Мбапе застанале објаснуваат нешто...Ова да го сметаш за расизам треба да си заостанат едно 130 години,и самиот да си свесен дека си помал од белите луѓе

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.828
Поени од реакции
4.421
Ау па почист пенал од овоа нема, без размислување. За ваков боречки потег на Араухо КиКи обавезно да га туже и доживотен затвор да му дадат на Араухо.

Брутално.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.882
Поени од реакции
40.638
Ништо повеќе од обично ремплање. Додека го барав стримот за Челзи, гледав на Арена 3 и се вклучија баш во овој момент.

Зборам за овој момент, играчов на Барса иде со цел да го спречи движењето на Роналдо затоа што веќе беше поминат, они воопшто не ни дојдоа до топката па за да се туркаат. Не знам, според мене беше пенал. Можда млак, ама беше.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Пенал е. Погледни доле во нозете, го сопна, нема врска ова со рацете и ремплот.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Многу пичкарски спорт стана, исто како кошарката, секој контакт веќе се суди. Ова пред 10год никој немаше да го досуд
Автоматски споено мислење:

А се извинувам, сега поубаво видов, ме понесоа емоциите, период ми е. Има контакт и со ногата.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.674
Поени од реакции
115.316

Секако дека е чист пенал, нема проблем. Вакви срамни работи во Италија редовно им свират. Ова не е фаул ни на средина на терен а не пак пенал.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.367
Поени од реакции
12.792
Па како не би, се запознал со господинот Џонтра Волта, му има пренесено од неговата белечка аура додека му ебел сто мајки со лажна насмевка на сликата.
сигурно си рекол, абе дај чим не можам со Ето ќе се сликам со некој рандом црнец, после на сите ќе им викам со Ето се сликав, никој нема да примети.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811

Ова се смешни пенали и смешни контакти. Оној на Јунајтед беше уште понеразбирлив пенал.
Ако не им даваш никаква предност на дефанзивците, за контакти при паралелни движења со оние на напаѓачот во шеснаесетник, кога напаѓачот не стекнува никаква предност, тогаш дефанзивецот нема како да игра одбрана во тој простор. Дефанзивците се по природа реактивни. Тоа значи дека, опциите им се или да трчаат паралелно со напаѓачот, ако можат, и да бегаат од контакт, или да бидат агресивни и да пробаат да одземаат топка, што е најголем ризик за пенал. Вакви пенали го прават фудбалот офанзивен циркуз. Не сакам да гледат рекреативни натпревари, кај што дефанзивците се плашат да го користат телото и позиционирањето за да си го одбранат голот.
Мада, пеналов е даден само затоа што беше Роналдо во прашање. Тој на Јунајтед, стварно не можам да разберам зошто е даден.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.567
Поени од реакции
5.612
Има некое инфо за ПСЖ кога ќе се доигрува?

Kajgana Shop

На врв Bottom