Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако збориш за жена му на Левандовски (Ана се вика) ќе доем у тоа селото тамо и ќе ти го избришем акаунтот и каблите за интернет ќе ти ги сќинем!
Ако мислиш на тоа дека ја сакаш само за себе и ми љубомориш, би те згазил со оглед на тоа што покрај неа врвни пички ти се вакви пластични едно време на фб што шернуваше од една clsnejdiaeu страна што никој не знаеше да прочита. < еве уште една подлога, Стек Урко повелете. hhh

Btw, адни ја на Имобиле, почасти се.

Ако мислиш на тоа дека ја сакаш само за себе и ми љубомориш, би те згазил со оглед на тоа што покрај неа врвни пички ти се вакви пластични едно време на фб што шернуваше од една clsnejdiaeu страна што никој не знаеше да прочита. < еве уште една подлога, Стек Урко повелете. hhh

Btw, адни ја на Имобиле, почасти се.
Во тефтер да не ги запишваш ти страните дома ебате мањакот :pos:

Понеделник -clsnejdiaeu
Вторник - Federica Nargi
Среда - Ана Левандовски
Четврток - На @Трибиани ...... му

:pos::icon_lol:

clsnejdiaeu страна што никој не знаеше да прочита. < еве уште една подлога, Стек Урко повелете. hhh
The classy issue бе мртвило. Али ок не е ова некој грев со оглед на тоа дека уште кирилица не знаеш да пишуваш, до буквата Е сте во Ас Макаренко, ти ебам тоа заостанатиот.

Овој па Марли види го фабрика за пластика стави, ми се стопи екранот. Ок бро не се нервирај, секако би ја упропастил али си праиме муабет.

Во тефтер да не ги запишваш ти страните дома ебате мањакот :pos:

Понеделник -clsnejdiaeu
Вторник - Federica Nargi
Среда - Ана Левандовски
Четврток - На @Трибиани ...... му

:pos::icon_lol:
Све је то део процеса мике мој. Секако зачинето со една сеанса на xvideos и частење со Алисија Кент. ;);););)

Floriana-Messina.jpg

2b4bcb6f20aba21327ed86190b77ab54.png

21427772.jpg

Незнам ни ја, очигледно дека со видот сум слаб :icon_lol:
Оваа ако ме извара би и кажал извини од што е преогин!

Боо грд папок :pov:
Види го Деви....... Во ред е Деви Афродита Ес, грд папок имала бог да чува.

Гарант си некој чуден човек што има фетиш да лиже табани како предигра у секс.

И до папок дојдовте, само да не пишувате дека Милан е прв или да избегнете да плачете многу за пеналите, да не се види колку ви е мака. :P :D
Не шири мржња. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom