Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431
Затоа треба конкретно да се дефинира играта со рака, за да нема вакви работи.
Џабе, се дури постој елемент на судиско убедување секоја ситуација можи да се протолкува поинаку :toe:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.385
Поени од реакции
113.829
Леле ама се слаби Сампдорија.............. :sramezliv::sramezliv::sramezliv: Ау лигава итно мора на 18 тимови да се намали, сеа гарант некоја од екипиве од Џенова ќе се спаси, ако не и двете, а реално моментално со нивото се за у Серија Ц.

Иначе околу Ериксен, срамота е ова што му го прави Конте, го става 2 минути да поигра, т.е. го понижува како да се работи за некое дете од академија па ај еве ти 2 минути порадувај се да кажеш дома дека си влегол да играш. И втора работа, како може Ериксен да игра одлично за Данска а во Интер едвај 2 минути на секој 5-ти меч да добива? Гаљардини подобар да не е со двете леви нозе? Видал што 300 глупости направи до сега и може да не кошта испаѓање од групи во ЛШ? Овој па Мондонико пишал демек тренерот што ќе каже и тоа е, па да, баш заради тоа има статус на лигле и плачко во светот на фудбалот, се кара со играчи, управи и претседатели на клубови, јавно квичи и понижува се и сешто кога не знае кај тера, класичен лингур од човек пред се. Ериксен ништо лошо не изјави, го прашаа зашто не играш рече прашајте го тренерот..., што друго да каже ебаго. Ти ебам тоа смрдлето Конте, мразам тренери пички и мразам глупаци што не знаат со креативци. Со тројца копачи у средина може некад нешто ќе напраи у Европа, кога ќе си го видам тилов. Ок, групи нека пројде прво хехехехех.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.666
Поени од реакции
5.379
Вчера не свирна таков пенал за Јувентус. Изгледа пак е судиско убедување како ќе му текни на судијата.
Не бре, туку судиите се свртија, Ањели е во криза и не им исплати неколку плати, а Елиот фондација е со милијарди па затоа сега на Јувентус не му судат пенали, а на Милан пак секое коло, ете претходното дури два, ова еден, наредно чекаме пак 1-2. Тоа е кога овие судат исто како судиите во македонското правосудство - за тој шо плаќа повеќе и редовно.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431
Не бре, туку судиите се свртија, Ањели е во криза и не им исплати неколку плати, а Елиот фондација е со милијарди па затоа сега на Јувентус не му судат пенали, а на Милан пак секое коло, ете претходното дури два, ова еден, наредно чекаме пак 1-2. Тоа е кога овие судат исто како судиите во македонското правосудство - за тој шо плаќа повеќе и редовно.
Не можеше поглуп пост да напишиш. :facepalm:

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Све е видено браќа мои мили.

Не гледам фудбал следниот викенд во негова чест.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431

Сергеј Варошлија likes this :love:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.147

боље мртов да се разбудиш, отколку вака.

коа сме кај будење мртов

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431
Џ

Џонтра Волта

Гостин
На Матри море, на криво маче ќе го маваш на неќење :pos: :icon_lol:
да бе на митролезот беше. Забораив.
Ги мешам двајцата калчо заводници.

Бориело не ни има жена од што ебе све и свашта. :D

Секако покрај ваква нога цице и фаца ирелевантно е чија жена е. Т.е релевантно е за да можам све да му ебам што ја има. :D

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431
да бе на митролезот беше. Забораив.
Ги мешам двајцата калчо заводници.

Бориело не ни има жена од што ебе све и свашта. :D

Секако покрај ваква нога цице и фаца ирелевантно е чија жена е. Т.е релевантно е за да можам све да му ебам што ја има. :D
Види ја на Даглаш Коста :drk::drk:

На Бориело Камила Мораис :vozbud:

(оти бе неможам слики да клам?)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Види ја на Даглаш Коста :drk::drk:

На Бориело Камила Мораис :vozbud:
Види го овој бетер од мене. :pos:

И на Верати е добро пичето Jessica Aidi. Пар екселанс пиче, све би му дозволил.

Ама дефинитивно најсекси жена у свет, Ана Левандовска. СССССССССССССССССССВВВВВВВВВВВВВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ШТО САКА НЕКА МИ ПРАИ

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431
Види го овој бетер од мене. :pos:

И на Верати е добро пичето Jessica Aidi. Пар екселанс пиче, све би му дозволил.

Ама дефинитивно најсекси жена у свет, Ана Левандовска. СССССССССССССССССССВВВВВВВВВВВВВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ШТО САКА НЕКА МИ ПРАИ
Посекси жена од Salma Hayek НЕМА.

Филмот со неа и со Пенелопи Круз треба да е забранет за луѓе со слабо срце.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom