Види од 6:45 минута Стекот у позадина паметен се праи, младински категории, кој тренирал кој не, Барселона, БИ ГО УБИЛ
Не можам да го слушам Стекот до крај на пренос замара со клаџа муабети и утакмици што само он ги глеа.
ИНТЕРЕСНО ЏВАКАЊЕ МАСТИКА КОМЕНТАТОРКЕ.
Маица ЈКП Скопје, шорцеви Бромапојкарна, тотален стајлинг од моја страна.
1:26, коментар на некој гледач: Нема жар во фудбалов, после тоа исклучив.
Дај организирајте нешто, фудбал, баскет, ватерполо, шах, што било, загинавме по домиве. Не сум бил никад на некоја собиранка, би сакал да дојдам.![]()
ВИДИ ГО РЕД ЏОН
Еве ги сите тимови, нормално црвените издоминиравме.
Види ги у позадина @Stefan-kobe и @NomoregameS, земале фудбал, демек се загреваат, дупли пасови, жонглирање.Сликава е надреализам, се има, од дискусии меѓу мене и Видук, до насиље меѓу Пеџа и Ред Џон
![]()
Мислам дека Маги снимаше, забораив ник како и беше. Јас и Чикси срам пробиваме со блампертизите за спортска и МЗТ, јас седнат на бекатонки и потпрен на ограда замарам цело време, па нешо префрламе муабет на Мареј тенис и после и за ватерполо и ракомет. Бог да чува од ликови.Кој се уствари коментаторите на оваа видео, кој е тој што сакал да испадне со @Sussaro ?![]()
Брат издоминира пошто те ставија со најјаките да играш... размисли што кажува за тебе тоаЕве ги сите тимови, нормално црвените издоминиравме.
Хахаха ме искина.