- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Најлуд момент хахахахахахахаххахахах- Кажи бе Шури, нели те удри?
Најлуд момент хахахахахахахаххахахах- Кажи бе Шури, нели те удри?
Рики беснееше у пет голмански метри, ќе се ухлеба ко Јан Колер да е, не мрда и чека топка, која секако се одбива од него ако некако го погоди.Имаше и видеа од тие утакмици некаде
Хахаххахахаха на некој од фан клуб Реал му се стаи хахаха.Koга му се стави @Топче на некој од членовите зашто го ритал Шурикен кога игравме на помошните кај Градски.
- Кажи бе Шури, нели те удри?
Некој се сопна кај корнерот, ке влеташе во тоа кафанчето покрај аут линија низ прозорец.
Памтиш ти и @NomoregameS кога се зајадовте во Расадник за еден дуел дали е фаул или градење?Имаше и видеа од тие утакмици некаде
Сигурно било фаул едино ако Топче не е Годзила, Кинг Конг, Адебајо Акинфенва, Хулк, Франкенштајн, Гуливер, Шекил О Нил, Роботот број 8, Минотаур, Кентаур, Мутиран киклоп, Диносаурс... само во тој случај би било градење во дуел со Немаповеќеигри.Памтиш ти и @NomoregameS кога се зајадовте во Расадник за еден дуел дали е фаул или градење?
Го имам фатено моментот на камера, само да го најдам видеото каде е. Ќе му дојде како со ВАР да гледамеСигурно било фаул едино ако Топче не е Годзила, Кинг Конг, Адебајо Акинфенва, Хулк, Франкенштајн, Гуливер, Шекил О Нил, Роботот број 8, Минотаур, Кентаур, Мутиран киклоп, Диносаурс... само во тој случај би било градење во дуел со Немаповеќеигри.
Дојди со мене, ќе бркаш две топки повеќе од мене.Оди, ќе ја бркаш топката кога ќе ја закачат над стадион. Кхххх
Шо ќе бркам билии, џамлија не ќе играме, не фалаДојди со мене, ќе бркаш две топки повеќе од мене.
Мхххх...
Чист фаул како солза,со ВАР и црвен е тоа,мај ес. Се заградив како БИГ РОМ,и идев 1 на 1 со голман,али тоа е нека им биде.Памтиш ти и @NomoregameS кога се зајадовте во Расадник за еден дуел дали е фаул или градење?
Го паметам. На ова му претходеше една спора контра на дечко со дрес од Кевин Курањи.Го имам фатено моментот на камера, само да го најдам видеото каде е. Ќе му дојде како со ВАР да гледаме
Ова не го памтамПамтиш ти и @NomoregameS кога се зајадовте во Расадник за еден дуел дали е фаул или градење?
Никој не те викна.Доаѓам за СК за мал фудбал <3