Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Пеери, викајте следна собиранка, уше сеа ставам да ми се перат хавајките...

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Видеово повеќе лоши чувства, мисли, болка и компликации може да нанесе на човечкиот организам и од корона.
Сите фудбалски великани собрани на едно место со слична животна приказна во стил "се виде моето некад лопта сада флаша" , "и јас ќе успеев само немаше кој да ме турка/бутка напред" , "и јас ќе играв во Европа само да не беа повредите со коленава".
Утакмицава сигурно завршила со некој резултат како просечна кошаркарска утакмица на летната параолимпијада со краен резултат од 5-12 (ова е само една мала компарација, ако треба ќе избришам, ништо немам против таквите деца, ја имаат мојата поддршка).
Се надевам утакмицава сте ја затвориле како што доликува на типична сеоска утакмица со 2-3 гајби пива, купени и испиени пред најблиската кооперација.
После изгледаново видео, можам да кажам дека и не е се толку лошо. Една од позитивните работи е што и ја добив желба да дојдам во иднина, без да мислам дека сум најлошиот поединец на терен.
За крај ќе кажам едно хехенце, топ сте дечки, овие моменти и сеќавања остануваат за цел живот :D (y)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тотално понижен, потчинет и потиштен Ноуморгејмс од моја страна. А не се ни знаеме многу многу лично. Еднаш се иаме видено, кога играа тенис со Стекот. Тоа беше како да ги гледаш Иво Карловиќ со понашање на Енди Родик и Џон Мекинро против Фабио Фоњини/Виктор Троицки.

Мош мубие коќе свидиме некат.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.218
Поени од реакции
8.325
кој е типот до камерманката што и вика и мене ке ме има на тв?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490

Голманов гарант е некое детенце кое што се врткало околу игралиштево и на крај сте го убедиле да ви брани со "абе стој само така на гол нема да шутираме силно" :ROFLMAO:

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Голманов гарант е некое детенце кое што се врткало околу игралиштево и на крај сте го убедиле да ви брани со "абе стој само така на гол нема да шутираме силно" :ROFLMAO:
Еве го играчот со број 9.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Пеналот за Сотон по консултација со ВАР... :cenzura:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.992
The Edge е сега триатлонец во Франција, паралелно го тера спортот со докторските студии по астрофизика :D може скилс не ама сега има кондиција да го преора игралиштево 3-4 пати
Уф, дури игравме редовно во Валандово, The Edge кога ќе примеше топка свртен со грб кон противничкиот гол сите одевме до дома на по еден туш, пиевме по едно пиво на плоштад, се враќавме на игралиште и таман он веќе беше при крај со превртувањето. Сега стана човек. Јебига.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Уф, дури игравме редовно во Валандово, The Edge кога ќе примеше топка свртен со грб кон противничкиот гол сите одевме до дома на по еден туш, пиевме по едно пиво на плоштад, се враќавме на игралиште и таман он веќе беше при крај со превртувањето. Сега стана човек. Јебига.
Рака на срце толку е мало Валандово што сите згради се одма до игралиштето, не е дека многу време ви одземало.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.992
Рака на срце толку е мало Валандово што сите згради се одма до игралиштето, не е дека многу време ви одземало.
Две игралишта имаме, на другото игравме. :kuracc:

Океј, 50 метри подолу е, знам. :(

H

HoT _iCe

Гостин
Овија заѓни стране и тој клипче су можда нешто најбоље што прочита на овј форум после пласман на Македонију на ЕП, интересна екипа сте. Имало и повише како мене сас две леви ноге, фала ви што не сам сам :D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Коуди од Вулверхемптон колку криминални партии игра против Ливерпул традиционално. Значи против други ќе изгини, ама против неговиве знае толку индивидуални грешки да направи, лошо да се позиционира, да остави простор, да заборави кој играч го чува...И на крај проба да одглуми пенал бе :facepalm:
Во време на старото, пола Англија против Челзи, Арсенал и Ливерпул играше како во транс, а против Ман Утд како во транскоп.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom