Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сликава е надреализам, се има, од дискусии меѓу мене и Видук, до насиље меѓу Пеџа и Ред Џон :pos:

O

ob1

Гостин
Види од 6:45 минута Стекот у позадина паметен се праи, младински категории, кој тренирал кој не, Барселона, БИ ГО УБИЛ

Не можам да го слушам Стекот до крај на пренос замара со клаџа муабети и утакмици што само он ги глеа.

ИНТЕРЕСНО ЏВАКАЊЕ МАСТИКА КОМЕНТАТОРКЕ.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.810
Поени од реакции
115.820
Маица ЈКП Скопје, шорцеви Бромапојкарна, тотален стајлинг од моја страна.

Се упропастивме со Чикси од анализирање утакмици и коцкарски муабети у позадина, блам пробивме.

Лелелеле каков надворешен фелш од @NomoregameS ХАХАХАХАХАХАХАХХА си искорна мал прст од десна нога, на Градски ја упати топката. Ужасен лик.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Види го на 11:30 Андреј, велеслалом, лажњак, промена на правец и тежиште, удар со послабата нога, трибина допре топката и СВЕ ИЗВАДИ ОД СЕБЕ, ЛЕЛЕ БЕ. Тотална нервоза.

Види го Стек, седнал на бекатонки до ограда, замара пола клип со спортска и бош муабети, немало потреба да го снимаат сега, туку на терен после, ќе покажел.

Класичен Џузепе Панкаро од фаца и Марјан Ников.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.918
Поени од реакции
40.873
1:26, коментар на некој гледач: Нема жар во фудбалов, после тоа исклучив. :D

Дај организирајте нешто, фудбал, баскет, ватерполо, шах, што било, загинавме по домиве. Не сум бил никад на некоја собиранка, би сакал да дојдам.:D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
1:26, коментар на некој гледач: Нема жар во фудбалов, после тоа исклучив. :D

Дај организирајте нешто, фудбал, баскет, ватерполо, шах, што било, загинавме по домиве. Не сум бил никад на некоја собиранка, би сакал да дојдам.:D

:unsure:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Кој се уствари коментаторите на оваа видео, кој е тој што сакал да испадне со @Sussaro ? :D

O

ob1

Гостин
Еве ги сите тимови, нормално црвените издоминиравме.
Сликава е надреализам, се има, од дискусии меѓу мене и Видук, до насиље меѓу Пеџа и Ред Џон :pos:
Види ги у позадина @Stefan-kobe и @NomoregameS, земале фудбал, демек се загреваат, дупли пасови, жонглирање.
Нормално само што почна утакмицата, @Stefan-kobe ја опали во пченки, ја заглави у дрво, никој не можеше да ја најде топката, до ден денес пари враќа за изгубената топка. :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.810
Поени од реакции
115.820
Кој се уствари коментаторите на оваа видео, кој е тој што сакал да испадне со @Sussaro ? :D
Мислам дека Маги снимаше, забораив ник како и беше. Јас и Чикси срам пробиваме со блампертизите за спортска и МЗТ, јас седнат на бекатонки и потпрен на ограда замарам цело време, па нешо префрламе муабет на Мареј тенис и после и за ватерполо и ракомет. Бог да чува од ликови.

Инаку сериозно едно време многу добар фудбал паѓаше, игравме и во Блаже балонот, и во Форца едно време, топ ногомет се играше.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
The Edge е сега триатлонец во Франција, паралелно го тера спортот со докторските студии по астрофизика :D може скилс не ама сега има кондиција да го преора игралиштево 3-4 пати

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom