Види од 6:45 минута Стекот у позадина паметен се праи, младински категории, кој тренирал кој не, Барселона, БИ ГО УБИЛ
Не можам да го слушам Стекот до крај на пренос замара со клаџа муабети и утакмици што само он ги глеа.
ИНТЕРЕСНО ЏВАКАЊЕ МАСТИКА КОМЕНТАТОРКЕ.
Маица ЈКП Скопје, шорцеви Бромапојкарна, тотален стајлинг од моја страна.
1:26, коментар на некој гледач: Нема жар во фудбалов, после тоа исклучив.
Дај организирајте нешто, фудбал, баскет, ватерполо, шах, што било, загинавме по домиве. Не сум бил никад на некоја собиранка, би сакал да дојдам.
ВИДИ ГО РЕД ЏОН
Еве ги сите тимови, нормално црвените издоминиравме.
Види ги у позадина @Stefan-kobe и @NomoregameS, земале фудбал, демек се загреваат, дупли пасови, жонглирање.Сликава е надреализам, се има, од дискусии меѓу мене и Видук, до насиље меѓу Пеџа и Ред Џон
Мислам дека Маги снимаше, забораив ник како и беше. Јас и Чикси срам пробиваме со блампертизите за спортска и МЗТ, јас седнат на бекатонки и потпрен на ограда замарам цело време, па нешо префрламе муабет на Мареј тенис и после и за ватерполо и ракомет. Бог да чува од ликови.Кој се уствари коментаторите на оваа видео, кој е тој што сакал да испадне со @Sussaro ?
Брат издоминира пошто те ставија со најјаките да играш... размисли што кажува за тебе тоаЕве ги сите тимови, нормално црвените издоминиравме.
Хахаха ме искина.