- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 1.805
не рики еЕ шо црнец сум јас ?![]()
Е шо црнец сум јас ?![]()
Шо сеа ќе си ги мериме?не рики е![]()
Иначе и тој шо го тагирате како незнаен јунак е од Прилеп, не ми текнува само никот како му беше точно.чудно еј рики ми ја прифати 1вата поделба што му ја пратив без забелешки, при што се исполнети барањата на сите што побараа да бидат во исти тим со друг (читај @Peja989)
само да ги истагирам членовиве во тимовите и ќе ви ги објавам реално само дечките од прилеп не ги знам кој како игра ама ги ставив да се од иста се надевам им одговара
Брат, се супер, се е во ред само јас зошто излагам а глеам се зафати со ова, ќе те мрзи и да обележиш боја на маици, црни, црвени и бели. Мислам дека има маркери таму ама за секој случај...чудно еј рики ми ја прифати 1вата поделба што му ја пратив без забелешки, при што се исполнети барањата на сите што побараа да бидат во исти тим со друг (читај @Peja989)
само да ги истагирам членовиве во тимовите и ќе ви ги објавам реално само дечките од прилеп не ги знам кој како игра ама ги ставив да се од иста се надевам им одговара
Чек чек чек, не е тој што го тагираме?Иначе и тој шо го тагирате како незнаен јунак е од Прилеп, не ми текнува само никот како му беше точно.
Не бре.Чек чек чек, не е тој што го тагираме?![]()
Nomoregames најдобарпа и не сте толку слаби ко што изгледа...башка Андреј е со вас...според мене заедно со Делпиеро најдобри се...
Брат пошо ги хејтам Интер од 2011 навака неам дрес од ниеден играч. Иам еден без бројка ама сумњам дека ќе ми е точен, тој кога бев девојче го носев, на мали години.
Ти си луд што си ги стајл томи и андреј од иста