PlayStation 5

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Братче многу души се префрлиле т.е направиле нов акаунт на азиските региони.Кобајаги имало повеќе играчи повеќе попусти...
Абе Азиски региони... праша кој е најдобар регион, најдобар регион ти е Америка, барем повеќето тука се на тој регион.

Најевтин за игри УСА. Најевтин за ПС+ Индонезија. Толку.

Еве гејмери шпекулации има дека ќе имало и слим верзија на PS 5

Последно уредено:
Ова ми делува лажно.
Слим ќе има секако, од 2022 па натаму.

Некако изгубив желба низ годиниве за игри на конзола па играв строго на компјутер така да од 2ка на 5ка одам. Би ја почекал конзолава до Фебруари/Март најкасно да се испеглаат некој ситници и во надеж дека можеби би излегла црна мат варијанта или многу летам у облаци? :D

Некако изгубив желба низ годиниве за игри на конзола па играв строго на компјутер така да од 2ка на 5ка одам. Би ја почекал конзолава до Фебруари/Март најкасно да се испеглаат некој ситници и во надеж дека можеби би излегла црна мат варијанта или многу летам у облаци? :D
Белите пластики од страна се вадат и заменуваат лесно, и имаше уште пред да излезе страни кои продаваа исти во различни бои. Ама како што знам од Сони ги скинаа сите. Претпоставувам дека они планираат да продаваат понатаму.

Гледав некој цртаа на белите плочки, можиш да му ги дадеш на некој сликар ако познаваш и да ти дојди прејака конзолата.

Абе добро ако не од Сони има стикери од dbrand или ќе најдам чаре. Не дека тоа ми е пресудното повеќе чекам да се испегла некој баг и да излезат повеќе игри, а и секако во моментов нема залихи.

Хардверски не верувам дека ќе испеглаат нешто, тоа ќе го направат кога ќе излезе слим или пак про.
Овие страните за капаците ги скинаа ама верувам ќе има нови, ништо чудно на ибеј и али експрес да се појават во скоро време.

4 про (црна) најдобар дизајн ми имаше. Во секој ентериер можеш да ја вклопиш :D
5кава доста поголема ми изгледа, башка предвидена за вертикално да стои...

Про имам јас и се счожувам потполно со тебе, мада и обичната четворка не е лоша. Дизајнот на ПС5 мене лично не ми се допаѓа, плуѕс тоа огромен е. Можеби ПС5 слим со слични димензии како ПС4 Про би бил полн погодок, и секако да не биде така заоблен.

Ова гејмериве све ентериер дизајнери да ти биле.

Конзолата изгледа одлично во живо.

PS 4 Pro и PS 3 Super Slim ми имаа посимпатични линии од петкава, која да бидам искрен е најгрда досега според мене.

Ова гејмериве све ентериер дизајнери да ти биле.

Конзолата изгледа одлично во живо.
Демек не е битно тоа како изгледа во домашниот сетап. Еве мене ми се свиѓа ептен дизајнот, ама нема да го собере кај што ми е сега четворката па ќе мора да го ставам на биро до монитори кај што нема воопшто да се вклопува и ќе штрчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom