Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
posledni se vo grupa.. jakiteИнтер слабите според многумина.
posledni se vo grupa.. jakiteИнтер слабите според многумина.
Един НурединовскиПа не постои добар голман а да е црнец. Еден таков кажи ми само... Дида не се брои усс, чоколаден е хехехехехее дасе нашалевме да ти ебам мајката
Кај се сети бе на овој?! Кога идевме пред десетина години на Милано да го гледаме, шочевите го викаа ЕДО МААЈКА.Един Нурединовски
Идриз Камени,Елтон,Онана,Манданда.Овие сите ко мали паднале од дрво,ќе бранат ко мрднати, и оп наеднаш имаат прекин на филм.Па не постои добар голман а да е црнец. Еден таков кажи ми само... Дида не се брои усс, чоколаден е хехехехехее дасе нашалевме да ти ебам мајката
Ова треба да е тој на Порто што беше? Helton?Идриз Камени,Елтон,Онана,Манданда.Овие сите ко мали паднале од дрво,ќе бранат ко мрднати, и оп наеднаш имаат прекин на филм.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Се рокачеше со северџанкана што ја сјеба химната, име да не и спомнамКај се сети бе на овој?! Кога идевме пред десетина години на Милано да го гледаме, шочевите го викаа ЕДО МААЈКА.
Да не бев сигурен Елтон,Хелтон му ебам месечаротОва треба да е тој на Порто што беше? Helton?
Не разбирам, каде беше офсајд?Нема играч со повеќе поништени голови од Жезус.
Колку само се има радувано во празно.
Ете овој на ЧелзиПа не постои добар голман а да е црнец. Еден таков кажи ми само... Дида не се брои усс, чоколаден е хехехехехее дасе нашалевме да ти ебам мајката
Don't. Just....... don'tИнтер слабите според многумина.
Неееее, нека почека Перез уште две недели после нека го кремира ако сака
Контролор на судии на мечеви од ЛШ бил, ептен висока функција е тоа.Абе овој гостинов на арена1 Џони да не е? Цела емисија си раскажува судиски приказни, а и почна да збори и за теории на заговор.