UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Да не испадне сега му се сипавме на Варан после глупоста. Ама дружето е еден од најпреценетите дефанзивци со страшна кариера позади нив. Црномурестиот Жерар Пике, шлепачи на туѓа класа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
:pos: :pos: :pos:

Ќе треба пак Бензема да ги вади

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.596
Поени од реакции
14.417
Варан во Реал знае да игра добро само кога игра заедно со Рамос, кога тој треба да превземе одговорност и да биде лидер во одбраната е изгубен случај. Стварно не знам како светското со Франција го одигра скоро без грешка, ваљда дека французите беа прејаки на секоја позиција па не се приметуваше многу тоа.

M

Macedon1um

Гостин
На кого му смета јакиот Интер на чело со Конте да игра барем во Европа лига ?

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.820
Поени од реакции
17.410
Е што би рекол еден член тука, да го пуштевте оплодувачот на српските старлети ке ви го превртеше мечот, како онаа против Русија.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Оние 2-2 на Реал од прво коло на крај ќе му донесат 1/8 финале изгледа...

Ќе биде хаос последново коло, што и да се случи со Интер сега барем три екипи ќе се борат за прво место...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ај што ќе играат ЛЕ, ќе играат, туку и неа нема да ја освојат :facepalm:
Како за беља ќе ја освојат, ќе завршат у Ла Лига некако второ место и сезонава ќе ја прогласат за успешна и единствената потребна реконструкција ќе биде таа во ВИП ложите од стадионот, за играчко засилување ќе ги имаме Хазард и Бејл. :kafence:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.820
Поени од реакции
17.410
Види ги бе овие од барселона, излегле и сеират. Абе ја да навивам за тој клуб после 8 примени гола би избришал акаунт, а и себе би се избришал од живите.

Kajgana Shop

На врв Bottom