UEFA Nations League 2020-2021

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
1605373897815.png

Првиот меч 1-0 за Гибралтар против Лихтенштајн
Сега ќе играат пак во последно коло

Што се дешава ако победи Лихтенштајн 1-0? :D
Иста гол разлика, ист меѓусебен дуел, исто дадени и примени голови? :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.330
Прегледај го приврзокот 274605

Првиот меч 1-0 за Гибралтар против Лихтенштајн
Сега ќе играат пак во последно коло

Што се дешава ако победи Лихтенштајн 1-0? :D
Иста гол разлика, ист меѓусебен дуел, исто дадени и примени голови? :D
Вкупната гол разлика би била на страна на Лихтенштајн. Со победа од 1-0 би имале 3-1 гол разлика, а Гибралтар би имал 2-1.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Јас сум ненаспиен или тебе ти е слаба математиката? Лихтенштајн ќе има 3:1 во тој случај, Гибралтар 2:1 :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Вкупната гол разлика би била на страна на Лихтенштајн. Со победа од 1-0 би имале 3-1 гол разлика, а Гибралтар би имал 2-1.
Јас сум ненаспиен или тебе ти е слаба математиката? Лихтенштајн ќе има 3:1 во тој случај, Гибралтар 2:1 :D
Слаба ко Сан Марино ми е.
Нема везе, често ми се дешава вака да гледам едно нешто а да мислам нешто трето
Фала, иначе уште ќе се чудев :toe:
:sramezliv: :sramezliv:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
На хајлајтсов што го изгледав од Унгарија - Исланд на првиот гол гледам во славјето позната фаца, прогуглав, види го ти Орбан махер, му дал државјанство и го најмил како кондиционен тренер на репрезентацијата Шејн Тасп, бившиот маж на пливачкана Катинка Хосу :pos: :cuc: тие што следите пливање знаете дека нејзе и беше тренер и Катинка важи за една од физички најспремните пливачки општо во историјата на спортот. Не дека може да се даде некоја експертиза од хајлајтсов ама не ме чуди што гризеле до последно да победат, ликот си ја знае работата.
care.gif

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Марсијал................................2јорсојдпроф7еусисмцкскисри8рогр8соспџоцкфкекекхр

Член од
28 декември 2015
Мислења
3.975
Поени од реакции
6.459
Ако бил тоа Колин Хендри, тогаш да ти кажам им беше можда најдобар играч. Остај ти тој автогол.
Да, Колин Хендри беше најдобар одбрамбен играч. А најдобар општо, да не се лажеме, беше Џон Колинс :)

Англија и Шкотска и во 96-та беа во иста група и тогаш на Вембли играа.
Ја паметам и таа кога МекАлистер утна пенал (Симан ја фати) и во наредна акција пијаничиштето Гаскоњ (кој играше за Ренџерс тогаш) даде мега-гол за 2-0.

Ќе се менува концептот при следната сезона?

Или во лига д каде што ќе играат само 7 отепани екипи пак една екипа ќе оди на ЕП?

Стварно мислам дека ако се посереме убедливо на ЕП дека УЕФА ќе потклекне под притисокот "a be ovie otepani se kaj gi najdovte" и ќе направи можеби некои промени за само една екипа од сите лиги вкупно да стигне до нешто..шо знам..
Нема да се менува. На наредното веројатно Фарски острови или Луксембург ќе одат на ЕП. Во тоа светло може да се гледа и на пласманот на РСМ на ова ЕП. Уефа ги мотивира вечните лузери да гризат за пласман.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Aбе доста изиграваш @Марли за сиромашни :boksix:
сериозно, кој го интересира ова што го кажа? каква поврзаност имаат наведените ликови по ПЛИВАЊЕ во тема ФУДБАЛ ???

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
сериозно, кој го интересира ова што го кажа? каква поврзаност имаат наведените ликови по ПЛИВАЊЕ во тема ФУДБАЛ ???
Тие што ми кликнале лајк следат и пливање и знаат каква ѕверка од кадар е човекот да го имаш во репка без разлика за кој кардио базиран спорт се работи :toe: сега кај тебе дома што во ударен термин се гледа Малечката невеста не е наш проблем. Јас на пример бубрег ќе дадам да може да го свлечеме да е кондиционен на било која наша репрезентација.
Бајдвеј не е тоа муабетот, биди пооригинален друг пат кога сакаш да искосиш некого.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Тие што ми кликнале лајк следат и пливање и знаат каква ѕверка од кадар е човекот да го имаш во репка без разлика за кој кардио базиран спорт се работи :toe: сега кај тебе дома што во ударен термин се гледа Малечката невеста не е наш проблем.
Бајдвеј не е тоа муабетот, биди пооригинален друг пат кога сакаш да искосиш некого.
треба и ти да си пооргинална, у ударен термин кај мене само BABY TV иде..

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Марсијал................................2јорсојдпроф7еусисмцкскисри8рогр8соспџоцкфкекекхр
Овие играчите на Манчестер Јунајтед некоја глупа лузерска аура носат со нив...како проколнати да се нивните играчи....добри индивидуалци ама како нешто да му фали

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Португалија послем долги години има страшна репрезентација. Роналдо, Феликс, Бруно Фернандеш, Жота, Тринкао, Рубен Невеш, Б. Силва, Рубен Диаш. За онаа репрезентација од 2016 оваа е Бразил 2002.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Дали го забележавте Фелиш како игра?...дроби дечкото...дај боже да остани здрав...најак играч на светот ќе биди...кога ја има топката во нозете на две метри растојание му седат.

Kajgana Shop

На врв Bottom