Вкупната гол разлика би била на страна на Лихтенштајн. Со победа од 1-0 би имале 3-1 гол разлика, а Гибралтар би имал 2-1.Прегледај го приврзокот 274605
Првиот меч 1-0 за Гибралтар против Лихтенштајн
Сега ќе играат пак во последно коло
Што се дешава ако победи Лихтенштајн 1-0?
Иста гол разлика, ист меѓусебен дуел, исто дадени и примени голови?
Вкупната гол разлика би била на страна на Лихтенштајн. Со победа од 1-0 би имале 3-1 гол разлика, а Гибралтар би имал 2-1.
Слаба ко Сан Марино ми е.Јас сум ненаспиен или тебе ти е слаба математиката? Лихтенштајн ќе има 3:1 во тој случај, Гибралтар 2:1
На хајлајтсов што го изгледав од Унгарија - Исланд на првиот гол гледам во славјето позната фаца, прогуглав, види го ти Орбан махер, му дал државјанство и го најмил како кондиционен тренер на репрезентацијата Шејн Тасп, бившиот маж на пливачкана Катинка Хосу тие што следите пливање знаете дека нејзе и беше тренер и Катинка важи за една од физички најспремните пливачки општо во историјата на спортот. Не дека може да се даде некоја експертиза од хајлајтсов ама не ме чуди што гризеле до последно да победат, ликот си ја знае работата.
Да, Колин Хендри беше најдобар одбрамбен играч. А најдобар општо, да не се лажеме, беше Џон КолинсАко бил тоа Колин Хендри, тогаш да ти кажам им беше можда најдобар играч. Остај ти тој автогол.
Ја паметам и таа кога МекАлистер утна пенал (Симан ја фати) и во наредна акција пијаничиштето Гаскоњ (кој играше за Ренџерс тогаш) даде мега-гол за 2-0.Англија и Шкотска и во 96-та беа во иста група и тогаш на Вембли играа.
Нема да се менува. На наредното веројатно Фарски острови или Луксембург ќе одат на ЕП. Во тоа светло може да се гледа и на пласманот на РСМ на ова ЕП. Уефа ги мотивира вечните лузери да гризат за пласман.Ќе се менува концептот при следната сезона?
Или во лига д каде што ќе играат само 7 отепани екипи пак една екипа ќе оди на ЕП?
Стварно мислам дека ако се посереме убедливо на ЕП дека УЕФА ќе потклекне под притисокот "a be ovie otepani se kaj gi najdovte" и ќе направи можеби некои промени за само една екипа од сите лиги вкупно да стигне до нешто..шо знам..
сериозно, кој го интересира ова што го кажа? каква поврзаност имаат наведените ликови по ПЛИВАЊЕ во тема ФУДБАЛ ???Aбе доста изиграваш @Марли за сиромашни
Тие што ми кликнале лајк следат и пливање и знаат каква ѕверка од кадар е човекот да го имаш во репка без разлика за кој кардио базиран спорт се работи сега кај тебе дома што во ударен термин се гледа Малечката невеста не е наш проблем. Јас на пример бубрег ќе дадам да може да го свлечеме да е кондиционен на било која наша репрезентација.сериозно, кој го интересира ова што го кажа? каква поврзаност имаат наведените ликови по ПЛИВАЊЕ во тема ФУДБАЛ ???
треба и ти да си пооргинална, у ударен термин кај мене само BABY TV иде..Тие што ми кликнале лајк следат и пливање и знаат каква ѕверка од кадар е човекот да го имаш во репка без разлика за кој кардио базиран спорт се работи сега кај тебе дома што во ударен термин се гледа Малечката невеста не е наш проблем.
Бајдвеј не е тоа муабетот, биди пооригинален друг пат кога сакаш да искосиш некого.
Овие играчите на Манчестер Јунајтед некоја глупа лузерска аура носат со нив...како проколнати да се нивните играчи....добри индивидуалци ама како нешто да му фалиМарсијал................................2јорсојдпроф7еусисмцкскисри8рогр8соспџоцкфкекекхр