Последен пример ми е Санчо.
Одличен играч, преголем талент, да не се сфатиме погрешно но тука друг е проблемот, очигледно е дека Јунајтед не беше спремен да искешира за него бараната сума, план Б немаа. Барем 10 десни крила можеа да најдат до 30 милки што би можеле да улетаат во прв состав но не се толку звучни имиња (погодни за брендот итн.). За на крај да ги земат Диало и Пелистри за околу 30 милиони. Не викам дека нема да се покажат, може и класа играчи да искочат но Јунајтед сега моментално нема десно крило, тоа на сите ни е јасно
Плус хајпот за Санчо и цела таа фама. Тоа беше лудница.
Мегваер иако е добар играч, сепак скапо платен. Само ради целата фама што се крена околу него.
За Оле не се сложуваме. Мило ми е што на тебе како фан на Јунајтед ти одговара Оле, јас на пример контињо си го колнам секој ден барем по 3 пати.
За управата се сложувам максимално со тебе, повеќе вртат на маркетинг одколку на фудбал.
За Погба какви врски и да има, со што и да ги уценува ни на клупа не би го стаил. Требаше да си ја прифатат грешката и да го дадат, да не заврши само како Санчез.
За Лукаку ќе ви кажам само Фала ви
Времето ќе покаже дали Оле е правиот избор, но вака не делува како авторотет. Мене лично не ми е човекот за тренер на екипа од рангот на Манчестер Јунајтед.