Океј за Алисон и Фабињо. Но она што ви е главен костур на тимот од ТАА, ВДВ, Робертсон, Хендерсон, Мане, Салах и Фирмино изиграа генерално над 90% од ПЛ мечевите.@ziak92 и лани имавме повреди, Фабињо ни беше повреден во прва полусезона кој е ултра битен и пола сезона бевме без Алисон, комедијантон беше на гол. Сезоната и ќе ја завршевме со него, него се деси Корона и прекинот, па се опорави Алисон. Сега за сега имаме среќа што офанзивците се константни и како што кажа, со Жота ќе може да комбинира во офанзива. Се надевам Фабињо ќе се врати за со Лестер ама повредивме на Гомез и Вирџил се голем удар за тимот, еве и Трент најново треба Милнер да мења таму ако Клоп не реши да игра со Неко Вилијамс.
А не биди сигурен! Ако заредат добри резултати, кој ќе ги трпи со: Абе готово, ситем е ова, Ферги е историја!Кој ќе го трпи нивното плачење сега у курац.
Лаганини си лупаше и сториња пред некој ден од свадбата.Салах изгледа се заразил на свадба кај неговиот брат
Нели беше овој што викаше дека не веруе у корона? Мош грешам,али жими се таква фаца има,o bratt abe ti si go videlj li nekoj da ima boljest,ostajti sto vi kazyvat tamu ne bidi glup hhhЛаганини си лупаше и сториња пред некој ден од свадбата.
Не бе, никад нема тоа кажано.Нели беше овој што викаше дека не веруе у корона? Мош грешам,али жими се таква фаца има,o bratt abe ti si go videlj li nekoj da ima boljest,ostajti sto vi kazyvat tamu ne bidi glup hhh
Sent from my SM-A920F using Tapatalk
Е сеа што видов хахахах,чао.Не бе, никад нема тоа кажано.
Ловрен не веруе у корона, на Бил Гејтс на инстаграм му се закануваше
Прегледај го приврзокот 274527
Кои фанови на Сити ? Шала на страна, лани они беа ептен унаказени, Љапорт им се уигра и беше срце на одбраната и ко за беља се заеба работата.За Сане ко карма да ги стрефи, што се курчеше Гвардиола да го игра кога реално немаше потреба.Сити лани на почеток на сезона, повреда на Сане АЦЛ, цела сезона, повреда на Лапорт 6 месеци, Агуеро класика, 50% oд мечеви пропушти. Ја не видов никаде ниту еден од нивните фанови да се жали.
@Peja989 го имам на IG, имаше ставено стори со интересен документарец како препорака, и го "послушав"за препораката за Area51, и уште жалам за времето изгубено. Какви само глупости гледа.
Мајндгејмс бро, фан база на светско ниво помала од Шкендија во Белград.Ја не видов никаде ниту еден од нивните фанови да се жали.
Нели беше овој што викаше дека не веруе у корона? Мош грешам,али жими се таква фаца има,o bratt abe ti si go videlj li nekoj da ima boljest,ostajti sto vi kazyvat tamu ne bidi glup hhh
Sent from my SM-A920F using Tapatalk
Не бе, никад нема тоа кажано.
Ловрен не веруе у корона, на Бил Гејтс на инстаграм му се закануваше
Прегледај го приврзокот 274527