Кога зборев за ростер дека треба (пред да ги купите Жота и Тиаго, а Џини беше на излезни врати), Peja хахах ми лупаше на коментари Ростерот го подобривте, ама јбг можда стварно дошло време Фирмињо да си ги покаже дефанзивните способности во одбрана.
Cela sezona ke si bide vakva... site klubovi ke se macat so tipicni povredi na muskuli i sl msm deka e jasno. Edini realen problem e povredata na VVD koja go odalecuva od terenite barem do maj? Ne znam kakvi se prognozite, ama pretpostavuvam deka nema da brzaat da go vratat. . Cim se desi toa mislam deka na site ni bese jasno deka Gomez i Matip nema da ja izdrzat cela sezona kako starteri poso se skloni na povredi i toa e toa. Sega e vreme koga ne moze da se kupuva do januari da krpime so Natt i Williams, Milner, Fab itd i toa ne e taka losho. Ne sum ni mnogu zagrizen, ama faktot deka povredite se redat kako na traka e malce poraziltelen i koga ke ti se povredat "pola" prvotimci za 2 nedeli malce e bezveza.
Druga prica.. Pool vo zadnive 3 godini e na vakvo visoko nivo i zatoa ne se obrakjalo mn paznja, a ni mie ne smo bile kao vau zagrizeni poso ne ni smo ocekuele nekoj golemi rezultati, a bogami u svka generacija smo imale po eden igrac koj go nosel tovarot, Suarez, Torres, Gerrard niso pojke... tek-tuk nekoj od pozadina ke se javi ama niso specijalno. Sea e druga prica i sega imame pojke igraci od koj ni zavisi timot ne sme bash ostaeni samo na eden igrac
Автоматски споено мислење:
- izlea ne bila tolku lesna povredata na Gomez...citam neso deka od Pool ke barale odobruenje od PL da im pustat moznost da dovedat igrac pred preodniot rok.
Кога зборев за ростер дека треба (пред да ги купите Жота и Тиаго, а Џини беше на излезни врати), Peja хахах ми лупаше на коментари Ростерот го подобривте, ама јбг можда стварно дошло време Фирмињо да си ги покаже дефанзивните способности во одбрана.
Фалеше асален штопер за партнер на ВВД (Гомез е Фил Џонс у најава), а после затоа што Матип и Гомез се стаклени, долгорочно никаква корист од такви играчи.Другото е океј, се донесе Тиаго и Жота, вториов поготово е одлична зделка и самите гледате дека е одлично да има квалитетен играч кој ќе ја ротира/одмара предната тројка.Којзнае што ќе беше да ги немавте ни Жота ни Тиаго.
Како и да е сезонава е ненормална, сите ќе имаат повредени играчи.По мене одма треба да се врати правилоно за 5 замени, ќе умрат играчине - ненормално темпо е утакмица на секои 3 дена.Повреди имало и ќе има, сите се крпеле на некој начин.Искрено по мене, вие имавте доста среќа низ годиниве со фитнес на тимот, веројатно за тоа ви се чини како криза.
Ретко кој ке ја надмине Ван Гал ерата во поглед на повреди во една сезона, освен можеби Арсенал. Ако добро памтам, и карагер збореше дека требале да земат уште еден CB уште пред да почне сезоната, па Клоп даде некоја цинична забелешка дека овој треба да се држи до коментирање.
- izlea ne bila tolku lesna povredata na Gomez...citam neso deka od Pool ke barale odobruenje od PL da im pustat moznost da dovedat igrac pred preodniot rok.
Никад не би им дозволил да купуваат пред време. Клубот на своја одговорност отиде на ризик и се случи тоа што се случи. Ете им шанса на Филипс и Вилијамс да се докажат. Ќе издржиме до јануари не е толку страшна ситуацијата, малку се преувеличува сепак.
izlea ne bila tolku lesna povredata na Gomez...citam neso deka od Pool ke barale odobruenje od PL da im pustat moznost da dovedat igrac pred preodniot rok.
Пред недела дена му се самоуби еден од најдобрите другари од детство...Мислам дека е океј малку да се излабави дечкото и со правилен третман од страна на оле и останатите да се врати уште посилен од траумата, сепак е сеуште само дете...
Пред недела дена му се самоуби еден од најдобрите другари од детство...Мислам дека е океј малку да се излабави дечкото и со правилен третман од страна на оле и останатите да се врати уште посилен од траумата, сепак е сеуште само дете...
Е кои претходни испади?
Ако мислиш на тоа со инстатутките во Исланд, јебига нема за тоа изговор освен дека ептен му се клецало некоја јака потомка на викинзите Сепак нема ни полни 20 години и факт е дека славата го удри во глава ама сепак мислам дека со правилен третман батето би било еден од најубиствените напаѓачи.
Е кои претходни испади?
Ако мислиш на тоа со инстатутките во Исланд, јебига нема за тоа изговор освен дека ептен му се клецало некоја јака потомка на викинзите Сепак нема ни полни 20 години и факт е дека славата го удри во глава ама сепак мислам дека со правилен третман батето би било еден од најубиствените напаѓачи.
Види, се е тоа во ред дека е дете и ред други работи. Ама кој ќе му удри третман во овој Јунајтед? Ферги го испрати т.е. истретира Погба како што требаше, у три лепе и подалеку од клубот. Што направија сегашниве, си го вратија назад да ја шета таа коњската фризура за рекорден трасфер.
Ако не му направи клик нешто само, ојде Гринвуд по позајмици и у пропаст. Да се надеваме дека во клубот има некој авторитет, кој ќе му помогне, штета е за талентот.
Не за џабе татко му пред година и пол го молеше Оле да го скрие од медиуми и буквално до пред 2 месеци ниедно интервју немаше направено, првото му беше со Англија пред да се деси испадот во Исланд.
Јунајтед пред некое време имаше јак афторитет во клубот, ама не му одговараше на размазените инстаграмџии ...иако Јунајтед сеуште статистички ги имаше најдобрите резултати после Фергусон.
Јунајтед пред некое време имаше јак афторитет во клубот, ама не му одговараше на размазените инстаграмџии ...иако Јунајтед сеуште статистички ги имаше најдобрите резултати после Фергусон.
Сепак Старлети што повеќе сакаат да бидат познати инстаграмџии, тиктокери и гејмери не сакаат авторитет што сака да победува и да освојува трофеи.
Кој тренер и да дојде следен место Оле ако не е хиерархиски над играчите и нема "одврзани раце" е осуден на пропаст.
Без хејт но мислам дека Јунајтед повеќе лупа на бренд и "имиња" него на квалитет на терен во последно време.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.