Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694
Кажи ми една екипа која останала без двајца штопери стартери на цела сезона?
1605113659243.png

Кога зборев за ростер дека треба (пред да ги купите Жота и Тиаго, а Џини беше на излезни врати), Peja хахах ми лупаше на коментари :) Ростерот го подобривте, ама јбг можда стварно дошло време Фирмињо да си ги покаже дефанзивните способности во одбрана.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.893
Поени од реакции
1.337
Cela sezona ke si bide vakva... site klubovi ke se macat so tipicni povredi na muskuli i sl msm deka e jasno. Edini realen problem e povredata na VVD koja go odalecuva od terenite barem do maj? Ne znam kakvi se prognozite, ama pretpostavuvam deka nema da brzaat da go vratat. . Cim se desi toa mislam deka na site ni bese jasno deka Gomez i Matip nema da ja izdrzat cela sezona kako starteri poso se skloni na povredi i toa e toa. Sega e vreme koga ne moze da se kupuva do januari da krpime so Natt i Williams, Milner, Fab itd i toa ne e taka losho. Ne sum ni mnogu zagrizen, ama faktot deka povredite se redat kako na traka e malce poraziltelen i koga ke ti se povredat "pola" prvotimci za 2 nedeli malce e bezveza.

Druga prica.. Pool vo zadnive 3 godini e na vakvo visoko nivo i zatoa ne se obrakjalo mn paznja, a ni mie ne smo bile kao vau zagrizeni poso ne ni smo ocekuele nekoj golemi rezultati, a bogami u svka generacija smo imale po eden igrac koj go nosel tovarot, Suarez, Torres, Gerrard niso pojke... tek-tuk nekoj od pozadina ke se javi ama niso specijalno. Sea e druga prica i sega imame pojke igraci od koj ni zavisi timot ne sme bash ostaeni samo na eden igrac
Автоматски споено мислење:

1605119900399.png - izlea ne bila tolku lesna povredata na Gomez...citam neso deka od Pool ke barale odobruenje od PL da im pustat moznost da dovedat igrac pred preodniot rok.

Последно уредено:
Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Прегледај го приврзокот 274050

Кога зборев за ростер дека треба (пред да ги купите Жота и Тиаго, а Џини беше на излезни врати), Peja хахах ми лупаше на коментари :) Ростерот го подобривте, ама јбг можда стварно дошло време Фирмињо да си ги покаже дефанзивните способности во одбрана.
Каков пост..
Ајде објективно, 8 кола поминаа, 14 повреди до сега имало. Што е според тебе решение?

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694
Каков пост..
Ајде објективно, 8 кола поминаа, 14 повреди до сега имало. Што е според тебе решение?
Фалеше асален штопер за партнер на ВВД (Гомез е Фил Џонс у најава), а после затоа што Матип и Гомез се стаклени, долгорочно никаква корист од такви играчи.Другото е океј, се донесе Тиаго и Жота, вториов поготово е одлична зделка и самите гледате дека е одлично да има квалитетен играч кој ќе ја ротира/одмара предната тројка.Којзнае што ќе беше да ги немавте ни Жота ни Тиаго.

Како и да е сезонава е ненормална, сите ќе имаат повредени играчи.По мене одма треба да се врати правилоно за 5 замени, ќе умрат играчине - ненормално темпо е утакмица на секои 3 дена.Повреди имало и ќе има, сите се крпеле на некој начин.Искрено по мене, вие имавте доста среќа низ годиниве со фитнес на тимот, веројатно за тоа ви се чини како криза.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.556
Поени од реакции
66.189
Ретко кој ке ја надмине Ван Гал ерата во поглед на повреди во една сезона, освен можеби Арсенал. Ако добро памтам, и карагер збореше дека требале да земат уште еден CB уште пред да почне сезоната, па Клоп даде некоја цинична забелешка дека овој треба да се држи до коментирање.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
- izlea ne bila tolku lesna povredata na Gomez...citam neso deka od Pool ke barale odobruenje od PL da im pustat moznost da dovedat igrac pred preodniot rok.
Никад не би им дозволил да купуваат пред време. Клубот на своја одговорност отиде на ризик и се случи тоа што се случи. Ете им шанса на Филипс и Вилијамс да се докажат. Ќе издржиме до јануари не е толку страшна ситуацијата, малку се преувеличува сепак.

Член од
5 ноември 2020
Мислења
109
Поени од реакции
298
Овој Mason Greenwood многу брзо го удриле бубачките во глава.
Пред недела дена му се самоуби еден од најдобрите другари од детство...Мислам дека е океј малку да се излабави дечкото и со правилен третман од страна на оле и останатите да се врати уште посилен од траумата, сепак е сеуште само дете...

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.434
Поени од реакции
11.352
Пред недела дена му се самоуби еден од најдобрите другари од детство...Мислам дека е океј малку да се излабави дечкото и со правилен третман од страна на оле и останатите да се врати уште посилен од траумата, сепак е сеуште само дете...
а за претходните излети што ги правеше кое му е алибито?
факт е дека летна високо, му се дупи, му се шета, му се гејма само фудбал не му се игра

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.672
Поени од реакции
42.244
факт е дека летна високо, му се дупи, му се шета, му се гејма само фудбал не му се игра

Викаш врти бајаѓи пичиња?

Член од
5 ноември 2020
Мислења
109
Поени од реакции
298

Е кои претходни испади?
Ако мислиш на тоа со инстатутките во Исланд, јебига нема за тоа изговор освен дека ептен му се клецало некоја јака потомка на викинзите :D Сепак нема ни полни 20 години и факт е дека славата го удри во глава ама сепак мислам дека со правилен третман батето би било еден од најубиствените напаѓачи.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Е кои претходни испади?
Ако мислиш на тоа со инстатутките во Исланд, јебига нема за тоа изговор освен дека ептен му се клецало некоја јака потомка на викинзите :D Сепак нема ни полни 20 години и факт е дека славата го удри во глава ама сепак мислам дека со правилен третман батето би било еден од најубиствените напаѓачи.
Види, се е тоа во ред дека е дете и ред други работи. Ама кој ќе му удри третман во овој Јунајтед? Ферги го испрати т.е. истретира Погба како што требаше, у три лепе и подалеку од клубот. Што направија сегашниве, си го вратија назад да ја шета таа коњската фризура за рекорден трасфер.
Ако не му направи клик нешто само, ојде Гринвуд по позајмици и у пропаст. Да се надеваме дека во клубот има некој авторитет, кој ќе му помогне, штета е за талентот.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694
Не за џабе татко му пред година и пол го молеше Оле да го скрие од медиуми и буквално до пред 2 месеци ниедно интервју немаше направено, првото му беше со Англија пред да се деси испадот во Исланд.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Јунајтед пред некое време имаше јак афторитет во клубот, ама не му одговараше на размазените инстаграмџии ...иако Јунајтед сеуште статистички ги имаше најдобрите резултати после Фергусон.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Јунајтед пред некое време имаше јак афторитет во клубот, ама не му одговараше на размазените инстаграмџии ...иако Јунајтед сеуште статистички ги имаше најдобрите резултати после Фергусон.
Сепак Старлети што повеќе сакаат да бидат познати инстаграмџии, тиктокери и гејмери не сакаат авторитет што сака да победува и да освојува трофеи.
Кој тренер и да дојде следен место Оле ако не е хиерархиски над играчите и нема "одврзани раце" е осуден на пропаст.

Без хејт но мислам дека Јунајтед повеќе лупа на бренд и "имиња" него на квалитет на терен во последно време.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom