Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Willian lost possession more times (10) than any other player in the opening 15 minutes.

Изненади Арсенал со пристапот и играта. Иако по составот што го извади Артета и прикажаното во појаките мечеви откако дојде залижаниот се очекуваше сосема спротивното.
Пепе наместо Вилиан во второ, да ја рашири малку четворката на Јунајтед во одбрана. Вилиан е бескорисен, нормално.

На толку пропуштени шанси...една контра на Јунајтед и тоа е тоа.

Арсенал подобри.
А што треба Јунајтед да игра уствари? :confused:

Не бе, таман работа, не си ме навредил. Отвори го линкот од твоето последно мислење, ќе видиш дека те цитирам со "фер, твое мислење" или нешто слично.
Муабетот е дека ти бе им даваше шанса на Пул пред трансферите, по трансферите и секако по повредите (Алисон, Ван Дајк, Матип, Гомез, Цимикас, Фабињо, Хендо, Тиаго, Окс, Кеита, Шаќири, Мане) што им се задесија.
Па да, ја још стоју на тој мислење дека нема шансе да одбраните титулу, сг имате и леџит изговор ако не се деси пошто реално Ван Дајк е пола екипа.

Умрена утакмица од умрени клубови ццц

Квотите за прва екипа што ќе го отпушти менаџерот:

ВБА - 2.50
Фулам - 3.25
Барнли - 9.00
Ман. Јунајтед - 11.00

Ме интересира дали има шанса Оле да го отпуштат ако изгуби денеска и во следно коло против Евертон или би му дале барем до Нова Година да ја сврти работата

Уште една глупост од Погба, каде упм ќе одеше овој од Арсенал можеше да центрира само имаше играчи у шеснаесетникот

Тоа се тие мочка пенали во модерниот фудбал, некад профитираш од нив, некад го јадеш. Да ти се плукнам во Арсеналов мртов само он не може од цела лига да му нанижи неколку комада на ваков Јунајтед. Ко екипи што се борат за опстанок... Уствари без тоа ко (n)

Каде е сега второт жут за стоперов на Арсенал? Некако Арсенал не ми делува дека цел живот е оштетуван.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom