Па и тој. Само шо Мбапе делува ко да е класа над овие, не па за Феликс кој ни прва постава не можи да фати а другиот беше еден од главните за светското на Франција.Санчо?
Ама ете, на секој чекор ги имало таквите.
Па и тој. Само шо Мбапе делува ко да е класа над овие, не па за Феликс кој ни прва постава не можи да фати а другиот беше еден од главните за светското на Франција.Санчо?
Дефинитивно! Не знам како никој не го спомна претходно. А кој е овој?
Побрз е од Санчо,подобар техничар од Мбапе и поголем фудбалски талент од Фелих.Дефинитивно! Не знам како никој не го спомна претходно. А кој е овој?
Ни двајцата не се лидери затоа што се и премногу млади.Сеа шо кажа...за Феликс не можеш да носиш заклучок пошо е млад а во иста реченица веќе донесе за Ембапе пошо нели он е во најзрели години.
Моментално нема, Коке двои од другите ама не е тоа тоа, Годин беше последен таков играч во Атлетико.Дај кажи некој лидер од Атлетико?
Ха, арно ме потсети за Љоренте, скроз го заборајв негоСега ќе ти каже Суарез, Коке и Љоренте
Џони што ти е бе? Кој ќе искочи како Мбапе во следните 10 години? Последен таков како него беше Анри, па сеа ти види.Разликата е тоа што како Халанд,Мбапе и Фати ќе излезат уште 10 играчи во наредните години....како Фелиш малце потешко.....дефинитивно најталентиран играч ама како ќе испадни ќе видиме.
И јас поседувам широко фудбалско познавање и фудбалска експертиза и сакам да ја споделам тука со великаните.Кој го пушти @Saasko надвор од фан клуб Милан![]()
Точно дека Атлетико им помогна на многу млади таленти. Вака на прва ми текнува на Агуеро кој веројатно немаше да биде тоа што е ако не почнеше таму. Има сигурно уште многу. Повеќе мислев на тоа дека стилот на игра на овој Атлетико со Чоло не му одговара за до крај да си ги покаже фудбалските квалитети. Мислам дека многу повеќе ќе се збореше сега за Феликс ако играше во поофанзивна екипа.Не се сложвам со тебе дека за доброто на Феликс треба да бега што поскоро, не дека игра зс Атлетико нема везе тоа,туку пишав наназад една страна ако следиш зошто мислам дека Атлетико е добра средина за развивање на млади играчи, уствари нема шо јас да мислам си постојат факти за тоа.
Колку млади играчи се развиле во играчишта во иднина, многу, да оди во некој друг клуб како Реал или Барса да речиме, можи да биди втора виолина и да потони таму.
Башка шо во Атлетико немаш примадони, конфликти, кланови и такви слични срања се непознато нешто во клубот, не се толерираат такви работи, тимот функционира поинаку, и има подруга идеологија затоа сметам дека за млад талент како Феликс е најдобро да остани тука,20 години има, па има време за него![]()