UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Најпревара екипа е псж, освен Нејмар и Мбапе и до негде Ди Марија, се друго е за втора лига. Толку ќе е од нив за година или две кога ќе заминат првите двајца .

Tuhel, fenomenalni izmeni napravi, mnogu porano trebase M.J da im fukne dva gola na kontra.

ПСЖ мислам сепак ќе биде прв. Како што се настрвени за одмазда очекувам да ги отворат Јунајтед како паштети.

Дечко, едно имам да ти кажам. Ако некогаш во животот не ти оди ништо, ако изгубиш работа и немаш пари, ако те остави љубовта на твојот живот, не очајувај.

Секогаш можеш да направиш милиони со типување на спортски натпревари, специјалност фудбал.

Na prijatel mu kazuvav deka kje gi tepate, ne mi veruvase.
Vidi gi Psg ocajni se.
Абе, јас кога се смеев после ждрепката, тука ми викаа дека уште дента се оштреле за дуелот играчите на ПСЖ, крв барале, зш нели портпароли на ПСЖ има овде :icon_lol:
со што поутепан состав им се искача на нив, тоа повеќе се бламираат. Без коментар екипа, повеќе страв имам од Базел, Краснодар и такви некои екипи отколку ПСЖ.

И да, сакам да ја искористам оваа прилика и да го поздравам @Донев кој од срце се смееше кога напишав дека е срамота Јунајтед да не ја помине оваа група.

Види ги умрениве, 0-0 со Севиља, 3-3 со ВБА и Саутемптон

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

И да, сакам да ја искористам оваа прилика и да го поздравам @Донев кој од срце се смееше кога напишав дека е срамота Јунајтед да не ја помине оваа група.
Честито пласман.

Овој ли беше тој најак напад? ЈАД, БЕДА!!!

Што е со трансфериве на ПСЖ? Рафиња, Переира, Флоренци, Моизе Кин и некој си Бејкер. Па вакви трансфери Фулам не прави. Изгледаа секнаа парите на арапот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom