Прееска играм Вејн , енеми Леона на 4ти левел ме утепа ... Џабе и кајтање и се, се нанервирав изгасив играта.
Иначе многу често ми се случува во Голд тепаме сите линии и одеднаш почнува цел тим соиграчиве да умира безвезе и следен тим фајт 5 на 5 ќе не утепаат и отиде партијата...
Не играј adc сам никад, ако веќ сакаш да играш тражи си супорта premade, сам никако. Early game ти га контролира супорт, колко сакаш фармај и кајтај и не знам што ако имаш пасивнога супорта што не знае да држи линију и што седи позади тебе, сви ќе те тепав, Леона не е ништо посебно, Бренд или Зајра у тој ело ќе те утепав сас едно комбо и само ќе се нервираш.
Играј џангл или мид/топ, ако играш џангл играј Ви, Зек и Олаф. Ви и Олаф су ти јаки на почетак, сас Ви много добри ганкови правиш и имаш огромно присуство на мапу, Олаф ти е животиња што може да фарма много брзо и има огроман дмг и никој неможе 1вс1 да му се тепа до 15 минуту, па имаш огромно присуство. Зек ти е лејт гејм краљ, нема бољи тенк и плус е интересан за играње, можеш добри генкови да правиш и имаш пасивну што може да ти опрости глупост ако направиш.