Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честитам Шефе, Ова ми се допаџа. Фала Курцу ја заглавив у БронзаФатив Diamond фала курцу, може да ја сметам годинава за успешна.
Прегледај го приврзокот 265061
Ќе се частам скин.
Честитам Шефе, Ова ми се допаџа. Фала Курцу ја заглавив у Бронза
Мало сутраПовеќето од бронза играчи играат подобро и од голд али ако си ADC маин лесно се излева од броза
3 ранкед партии дневно или ? Не сфатив баш најубавоЗаѓни две недеље три ранкед е много подобро за играње, помалце тролови, интери. Не знам дали има врска нешто што мењав али општо много подобра атмосфера за играње, штета што немам време да играм. Планирам за нову сезону да почну нов акаунт само ADC/Support да играм, некако ми досади џангл.
Пред две или три недеље имаше пач сас кој наводно имасва некои промене у ранкед за детекцију на интери, тролови, грифери и слично. Од тга навамо, ранкед е много подобро за играње и ми стигнава барем 5-6 instant player feedback report после репорт на некога интера или грифера. Порано овој важеше само за токсик играчи или verbal abuse, а пошто и ја сам прилично токсик сас едн куп банирани акаунти, знам колко лсно беше да изедеш бан после губење живци. Сга исто важи и за интери, грифери и слично.3 ранкед партии дневно или ? Не сфатив баш најубаво
Честито.Прегледај го приврзокот 269894
d4 e teshko lul
Не играв месец дена откако фатив d4, за 2-3 дена почнав и фатив d3![]()
Честито.
Иначе што лејн мејнаш и кои херои ги играш? Некои типс за како сезонава да се качи ело?
Изгаси чат или још боље /fullmute all на почетак.Честито.
Иначе што лејн мејнаш и кои херои ги играш? Некои типс за како сезонава да се качи ело?
@HoT _iCe фала за одговорот иначе играм одамна лол, само што последниве години праам пауза од Јануари до Јуни и кога ќе се пуштам во Јуни се осеќам како аутистиченбидејќи не знам што е мета, кои се бафнати кои се нерфнати, магиите на новите херои итн. Покрај се, успевам да стигнам до Голд 3.
Мејнам адц Вејн ама гледам дека не може со Адц изи кери веќе, многу ретко Леона Треш супорт. Противниците земаат за бот супорт какп Бранд Зилеан Зира за спамање и страшно ме тилта тоа. Моментално почнав џангл Ви и Кха, пробувам да влезам Платинум.
Vi onetrick сум, само jungle, само Vi. 1.5 милиони иам на херојот. Сезонава се заебавав, долго играв рандом херои низ повеќе roles, али пред два месеци се уозбилив, од g4 то d3 само со Vi стигнав. Jungle ти е највлијателен role, пошто можеш да балансираш и да процениш на која карта да играш и на кој да помагаш. И битно е да си добар рано, да не бидеш многу пасивен. Едино mid би рекол дека е тука негде, ама ако играш со херои што можат roam да прават (Katarina, Zed, Ahri и тн.).Честито.
Koj si be ti?Качија д3 почнаја име да га крие да не га додавамо ми ботови, да ти ебу Рикита биднаја си тешка превара од човека, знам ти га ник, ќе те снајпам сга сас едно Диско Нуну, ќе те врату у платинум што криеш имиња![]()