Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Посебно спомнување на судијата Ентони Тејлор. Најголемиот дебил од судија појавен во современиот фудбал.

Овој Хаери Магуире, вакви испади на дезориентација немам видено ни од објективно послаби фудбалери од него.
Прва асоцијација за него ми е кога заборави дека е капитен, па мораше судијата да го викне да дојде на фрлање паричка. На лош ден лекарско не добива дечкото, настрана фудбалските (не)квалитети, овој има медицински проблем.

Пол Погба, некој минат Манчестер Јунајтед ќе го отстранеше од составот уште кога објави дека професионално ќе настапувал за Call Of Duty екипа. Многу ме интересира како би објаснил, која му беше идејата за стартот за пеналот.

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.848
Поени од реакции
12.106
Каков циркузантски клуб се Јунајтед, мизерија невидена. Не може ниту да се каже дека се преценети бидејќи нема човек што барем малце се разбира од фудбал да ги смета за сериозна екипа. Кои играчи се овие Шо, Баи, Погба, Мегваер, Гринвуд, вечитите таленти Рашфорд и Марсијал со 5 добри настапи по сезона и мегазасилувањето Бруно Фердандеш кој освен гол од пенал ништо друго нема направено. Освен Де Геа 90% од играчиве не би биле ни на клупа во било кој посериозен клуб. Срамни трансфери, срамни играчи, срамен тренер, срамен клуб, уште Дембеле им фали да дојде за целиот впечаток да биде комплетен.

Денеска да можеа и столчињата ќе го напуштеа стадионот да не го гледаат резилот на Јунајтед. Место Глори Глори на Олд Трафорд отсега како нова химна треба да се пушта музиката на Бени Хил. По прикладно е на новите околности.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Него...пауза за репрезентации....
Ајде да видиме колку поизитивни на КОВИД ќе има после паузава

Ако е некоај мала бројка тоа е добар знак за сезонава. Сериозен тест ќе биде за тоа колку може да функционира фудбалов во пандемијaва

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.620
Поени од реакции
59.432
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Какви времиња дојдоа, дури и навивачите на Милан да се заебаваат со навивачите на Манчестер. :(

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Не глумеше поштеност, дебилно наседна и изреагира.
Ne, postenost glumese. Taka mu e kazano od strana na Solskjer. Da ne igra valkano.

Fenel, prijatelu ne mi pstaj hehenca, odgovori mi na prasanjeto koe ti go postavuvam po peti pat ovaa nedela.
Koj e vinoven sto igracite ne se mec fit, a sezonata e vo poln ek?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom