Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Е сигурно поради траката на рака се лизна. Да.

@Vladimir1984 би те замолил во иднина да не ме тагираш после бламираеа на Челзи, бидејќи јас не навивам за нив.
И ти како @RickyLFC9 се откажуваш од гледање фудбал?

@Vladimir1984 би те замолил во иднина да не ме тагираш после бламираеа на Челзи, бидејќи јас не навивам за нив.

Од кога ова? Не пробувам да се заебавам, озбилно прашувам

Е сигурно поради траката на рака се лизна. Да.

Е кој да го тагирам? На @Донев кај и да е ќе му падне интренетот, од @dragonsky ако прочитам пост на сред утакмица ќе морам во клозет да одам, @HoT _iCe ќе ме натепа, @true blue е премногу културен и коректен да го заебавам...

Само ти ми остана. :(

Лампард со омаж кон Солкаер од сабајлево.
Уф, не, нема врска ова, не може бламажава на Челзи да се споредува со утакмицата од сабајле, ова е милион пати бетер

Не знам за Хаверци, Вернери и Џејмсовци, ама каква лопата е она циганон со број 9 на грбот тоа е страшна работа. Ебем ти неписмениот играч, како на мраз да гази, така делува у одредени моменти.

Маркос Алонсо е криминал у одбрана, па и у напад е жими куров али ајде.

Ќе се сетите на еден многу паметен дечко овде кој предвиде дека Челзи нема да заврши во први четири. :pipi:

Не знам за Хаверци, Вернери и Џејмсовци, ама каква лопата е она циганон со број 9 на грбот тоа е страшна работа. Ебем ти неписмениот играч, како на мраз да гази, така делува у одредени моменти.

Маркос Алонсо е криминал у одбрана, па и у напад е жими куров али ајде.
Бамби, ко Давид Нгог е хахаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom