Убедливо најсмешно од се што Челзи лани без засилувањата, во нападот со Вилијан, Жиру и Пулишич изгледаше многу поопасно отколку сега, со НЕПОСТОЕЧКИОТ Хавертс.и на крај натпреварот ќе го извадат дечиштата на Челзи
?Седи мирен бе па ти. Он знаел да им викне на соиграчите.
Уште не почнал, почекајте сега кога ќе почне да вика и ќе направат пресврт.
Па со оглед на тоа што во лигава опстојуваат тренери као Френк Лампард, Оле Гунар Солскер, Рој Хоџсон, Микел Артета, Марсело Бијелса, Стив Брус, Нуно Еспирито Санто и Дејвид Мојс... јас не би се курчел вака со вакво површно и со глупост поткрепено мислење за Максимилијано Алегри.Ок, ти разбираш повеќе. Најголеми достигнувања - титули во Сериа А и куп со Јувентус (каде и дедо ми на 90 години да го стават тренер ќе ги освои). Година и пол никој сериозен клуб не покажал интерес за него дека многу добар стручњак е, ќе водел клуб во ПЛ.
Немој така, ипак Хоџсон ги покажа тренерските квалитети минатото коло.Па со оглед на тоа што во лигава опстојуваат тренери као Френк Лампард, Оле Гунар Солскер, Рој Хоџсон, Микел Артета, Марсело Бијелса, Стив Брус, Нуно Еспирито Санто и Дејвид Мојс... јас не би се курчел вака со вакво површно и со глупост поткрепено мислење за Максимилијано Алегри.
Пошо потрошивте 300 милиони и настрана реметот, очекуваме дека МОЖЕБИ ќе има пресврт..Мене не ми е јасно зошто не-фан на Челзи би ја гледал утакмицава.
ВБА играат лошо и покрај трите гола. Прееска барем Брајтон пробуваа нешто.
Сите пет гола беа комедии, како да играш ФИФА на изи моуд.
Многу веројатно најлошата утакмица со резултат 3-2 што било кога постоела.
Преголем очобол е утакмицава
А како тоа Оле или Лампард со 0 успех во тренерска кариера водат големи клубови ама Алегри докажан тренер не бил многу добар стручњак? Те молам објасни.Ок, ти разбираш повеќе. Најголеми достигнувања - титули во Сериа А и куп со Јувентус (каде и дедо ми на 90 години да го стават тренер ќе ги освои). Година и пол никој сериозен клуб не покажал интерес за него дека многу добар стручњак е, ќе водел клуб во ПЛ.