Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе се сетите на еден многу паметен дечко овде кој предвиде дека Челзи нема да заврши во први четири. :pipi:
Како прво ти не си дечко, постар си, второ, паметен...кхм ај ќе размислиме за ова. Hhh фрсссс стрела у грб за Ставро од нигде никаде. :D

Мислите дека Вернер му се јавил на Клоп на полувремево?

Papa, come pick me up. ОЧЕ ГРЕШЕВ.

"Lampard has no system"

Е ова е тоа...
Тука може да се бара клучот за проблемите на Челзи
Лани беше добар кога до крај се бореше за трето место? Како тогаш со пола од овој состав имаше систем, сега нема? Единствено Силва му е огромна утка, другото може да се уигра и стави во систем. Силва не беше нешто последниве 4-5 години, ама сега го допира дното!

Лани беше добар кога до крај се бореше за трето место? Како тогаш со пола од овој состав имаше систем, сега нема? Единствено Силва му е огромна утка, другото може да се уигра и стави во систем. Силва не беше нешто последниве 4-5 години, ама сега го допира дното!
Па не беше ни лани. Среќа Лестер беа срање иначе постоеше и реална шанса да не играат ЛШ.

Ајде, има време, до крај на сезонава треба да создаде неакков систем, па резултати да се очекуваат од следна сезона...под претпоставка дека оваа сезона нема да се посерат и ќе бидат топ 4

Линделоф, Рохо и Џонс би биле засилување за одбраната на Челзи.

Колку само појма немаш
Ок, ти разбираш повеќе. Најголеми достигнувања - титули во Сериа А и куп со Јувентус (каде и дедо ми на 90 години да го стават тренер ќе ги освои). Година и пол никој сериозен клуб не покажал интерес за него дека многу добар стручњак е, ќе водел клуб во ПЛ.

Сигурно грло го фатило од многу викање
И да беше некој вокален играч, читам по интернетов дека не знаел англиски, бурлески комуникација :D Тоа беше проблем и со Де Геа кога дојде во Ман Утд, ништо не се разбираше со Видиќ и Фердинанд, дефанзивата сепак е осетлива на вакви детали.

Не знам за Хаверци, Вернери и Џејмсовци, ама каква лопата е она циганон со број 9 на грбот тоа е страшна работа. Ебем ти неписмениот играч, како на мраз да гази, така делува у одредени моменти.

Маркос Алонсо е криминал у одбрана, па и у напад е жими куров али ајде.
Немој вака, знаеш дека Конте на полусезона ќе го земе, ќе треба да го правдаме трансферот :icon_mrgr:

И да беше некој вокален играч, читам по интернетов дека не знаел англиски, бурлески комуникација :D Тоа беше проблем и со Де Геа кога дојде во Ман Утд, ништо не се разбираше со Видиќ и Фердинанд, дефанзивата сепак е осетлива на вакви детали.
Plus brazilec, cisto sumljam deka kje se potrudi da nauci, moze i da me demantira.
Vo Psg, taa skupstina od brazilci i argentinci so mal miks na spanci, si furaat komunikacija na spanski.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom