Не претерувај и ти сега, можеби фаворит од сенка за ЛШ, освојување на ПЛ за нив е научна фантастика.Евертон е фаворит од сенка за освојување на Премиер Лигата.
Тоа е мое мислење. Не смеам да имам мислење? Непопуларно, ама мое си е.@RATM e favorit od senka da go prezeme primatot na forumdzija so najdobra smisla za humor..
Евертон сам да е во лигава нема да е фаворит за освојување, веројатно ти си единствен со тоа мислењеТоа е мое мислење. Не смеам да имам мислење? Непопуларно, ама мое си е.
Толку разбираРичарлисон или РиШарлисон како шо милува да го прозива коментаторот денеска нема свој ден, све игра братот ама реализација НУЛА, инаку ги скапа по таа страна, ги избудале, во второ е подобрен му фали само гол ама не го сака топката денеска
Не зафркавај цела игра преку него течи, сегде го има ама ете реализацијата денес катастрофа, инаку добар играч е. Освен со фаул Тотенхем не можат да го застанат, ги пореметиТолку разбира
Ќе го чуват, ако снима Амазон нова сезона од сапуницата.Толку од мојот човек Мурџо во лигава изгледа, како што гледам чисто сумњам дека би влегле во топ 4, а не знам зошто би го чувале ако завршат шести или шо ти знам..