Oваа уште не стигната вика:Види ги бе какви клошари се, пичка не можат да договорат, се д'ткаат.
Треба да идат кај братот @STEALTH на часови, така ми изгледа.
Од мала домаќинка.Oваа уште не стигната вика:
- Ви кан кам ин д хотел ...![]()
Од кај да знаат, едниот 18 години до вчера ку.ето не му станваше, другиот склепал дете на 20 годиниВиди ги бе какви клошари се, пичка не можат да договорат, се д'ткаат.
Треба да идат кај братот @STEALTH на часови, така ми изгледа.
Убедливо најпотценет играч во светот....мајстор е ФирмињоШто би рекол севселенскиот дноперт @Ron Burgundy „nEnI TreBA FirMiNJo SlAP e“
Брат, никој не го потценува. Рон глуми лудило а Боро проба пред 3 години да го навреди со „оној со тетоважине“, демек не го бива али има тетоважи или што и да сакаше да каже и тоа е тоа.Убедливо најпотценет играч во светот....мајстор е Фирмињо
Јас кажав дека ставил тетоважа на најглупото можно место - на вратот. После дојде Едерсон и го заеба, сега он ја има убедливо најгрдата тетоважа во ПЛ.Брат, никој не го потценува. Рон глуми лудило а Боро проба пред 3 години да го навреди со „оној со тетоважине“, демек не го бива али има тетоважи или што и да сакаше да каже и тоа е тоа.
А ти на кое место мислиш дека на мажите најубаво им стои тетоважа?Јас кажав дека ставил тетоважа на најглупото можно место - на вратот. После дојде Едерсон и го заеба, сега он ја има убедливо најгрдата тетоважа во ПЛ.
На гузицу, 32(трти ту).А ти на кое место мислиш дека на мажите најубаво им стои тетоважа?
Кажи дали ќе играш, да те планирам ли во состав на фантази?Dur ne pochne sezonava u temava se prai muabet za se, osven za fudbal.![]()
Pa ne sum jas ko Foden da brkam kuchki i machki. Neli gleash deka gazam sekoj mech.Кажи дали ќе играш, да те планирам ли во состав на фантази?