Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Не беше во таа конотација муабетот али нема везе.

П.С. Не ми текнува за Кутињо да имаш зборено дека има тетоважа на клупо место :D

Прегледај го приврзокот 265606
Прв пат ја гледам тетоважава искрено. :D
А ти на кое место мислиш дека на мажите најубаво им стои тетоважа?
Кој кажа дека зборев за мажите само? :D Башка нели беше на парада за геј права, што се правиш смешен сеа со геј заебанции? xD

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Кој кажа дека зборев за мажите само? :D Башка нели беше на парада за геј права, што се правиш смешен сеа со геј заебанции? xD
Ќе ми прости LGBT заедницата мене, тебе не знам.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
41.128
Гигс и Тери моментално седат пред некоја коперација, делкаат Зајечарско, и се смеет на овие "секс скандали" и на копиљациве што не можат да уденат ќоро пиќе. SVESTE OD MOCKA PRAENI !!!1

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.836
Гигс и Тери моментално седат пред некоја коперација, делкаат Зајечарско, и се смеет на овие "секс скандали" и на копиљациве што не можат да уденат ќоро пиќе. SVESTE OD MOCKA PRAENI !!!1
Топ фраери и они, едниот ја ебел жената на другар му, а другиов на брат му. Таман за пред коперација се и зајечарско.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
41.128
Топ фраери и они, едниот ја ебел жената на другар му, а другиов на брат му. Таман за пред коперација се и зајечарско.
Па баш затоа, тоа е прав секс скандал. А не овие копиљациве што се здркуваат на телефон и што сакаат да товарат некое трудно пиќе. Мачкина кашљица. :D

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Neoficijalno e deka na 3 oktomvri na natprevarot Arsenal i Sefild prv pat kje ima fanovi posle mart mesec i toa 15000 ili toa e 25 % od kapacitetot na Emiratite. (y)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
За нив така праеше Spice boys generation (nашите).

Муабетот е - секој кажува „еее, ние во наше време“. Кур од овца се тие муабети, bolan.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Нема шанси волку да е fake документарецов хахахах.
Ова е прво нешто што го гледам, 100% сценава со Сон е снимана отпосле и е прикажана ко да се случувала за време на Тотенхем - Челзи натпреварот. :D
Од ова подобар ситком тешко дека ќе најдеш.
Уживам.

Чек дис аут. Замисли вака Роус да се однесува со Чоло или Фергусон. Или пак со Мурињо во прајмот.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Нема шанси волку да е fake документарецов хахахах.
Ова е прво нешто што го гледам, 100% сценава со Сон е снимана отпосле и е прикажана ко да се случувала за време на Тотенхем - Челзи натпреварот. :D
Сон уште на терен се трескаше и плачеше. Мене ме разочара што не плачеше уште појако во соблекувална.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom