- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 4.131
- Поени од реакции
- 10.213
Тоа е.. поише среќа утре. И така овие Лига Европа од увек ми биле срање.Исто...
Тоа е.. поише среќа утре. И така овие Лига Европа од увек ми биле срање.Исто...
И тоа само таа ми беше конечен тип, другите 5 на голови и сите влегојаТоа е.. поише среќа утре. И така овие Лига Европа од увек ми биле срање.
2/21-0
Малку исфорсирано ама за вечер Kukesi-1@2.75
Ednostavno kaj tie severnjacki ekipi nema kocnica i igraat ofanzivno, nasive ne se takvi i idat na sigurno 2:0 i si podavaat ne se zamaraat.. a inace vcera i young boys ke si ostanese 2:0 ako ne dadea po prekin klaksvik gol, koga primija znaev dka ke dadat uste eden radi taa sigurnost od 2 razlika.. jer 2:1 ne im bese sigurna i ako primeti vo sleden napad vekje 3:1 napravija.. taka da ne se forziraat ekioi ako ne se od norveska danska svedska germanija...Значи на примерот на Партизан треба да бидеме претпазливи со квалификациските натпреварите во ЛЕ и ЛШ. Играат на сигурно, кур ги боли дали некој и колку ги играл на голови. Така да во иднина да избегнуваме на голови да играме, ако не сме сигурни како @DipAnal со Бодо.
Па играј контра у тој случај.Najneprofitabilno natprevaruvanje e Evropa Liga,a isto taka i kvalifikaciskite mecevi.Nova sezona,novi igraci,novi treneri,neuigranost,slaba forma,nemanje kondicija,eden duel,korona,karantini.Bukvalno sekoj sekogo moze da pobedi vo eden mec(a ne dvomec).Zatoa i tolku iznenaduvanja deneska i na pretek i toa
Cetvrtok mi e najmrtov den za kladenje,osven koga ima tenis,kosarka(NBA i Evroliga).
Kolku kontri da gi odigras?Па играј контра у тој случај.
Значи за сите нас овде.Европа лига е за дегенеративни коцкари, оние шо ги фаќа криза кога нема утакмици и фаќаат 2 бубашваби и ги пуштат да се тркат за да се кладат.![]()
Bodo u sredata imase za tim13+ 1.95 kvota a cetvrtok posle 14h imase 1.38 koj padЗначи на примерот на Партизан треба да бидеме претпазливи со квалификациските натпреварите во ЛЕ и ЛШ. Играат на сигурно, кур ги боли дали некој и колку ги играл на голови. Така да во иднина да избегнуваме на голови да играме, ако не сме сигурни како @DipAnal со Бодо.
Мене од 4те постирани само ЦСКА ми беше сомнителна, ама коеф вредеше да се одигра .. 1.80 сабајлето , 1.30 пред почеток.Значи на примерот на Партизан треба да бидеме претпазливи со квалификациските натпреварите во ЛЕ и ЛШ. Играат на сигурно, кур ги боли дали некој и колку ги играл на голови. Така да во иднина да избегнуваме на голови да играме, ако не сме сигурни како @DipAnal со Бодо.
Ех да ги ебам , супер понуда имаа маратон ....Замерак , полека полека и од мапата ке не избришат ебати посраната држава