Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
Ех да ги ебам , супер понуда имаа маратон ....
1xBet ви се одлична замена за Marathon буквално истата понуда со за нијанса поголеми квоти на некој натпревари и поголеми лимити.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
1xBet ви се одлична замена за Marathon буквално истата понуда со за нијанса поголеми квоти на некој натпревари и поголеми лимити.
Гледам , и таа е руска ваљда ?!
Спонзори се у руската лига.

Ама воа ко шо е тргнато , ваљда скроз ќе забранат онлајн играње ( освен за домашните сајтови), нешо ко шо има у БГ и Малта ..

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
Гледам , и таа е руска ваљда ?!
Спонзори се у руската лига.

Ама воа ко шо е тргнато , ваљда скроз ќе забранат онлајн играње ( освен за домашните сајтови), нешо ко шо има у БГ и Малта ..
Да руска е порано беа доста проблематични заедно со Маратон и доста затвараја акаунти и лимитираја, ама се издигнаја максимално и моментално се 2 кладилница по посетеност во Европа - линк спонзори се на Барса - линк.
Јас играм одкако ми го затворија акаунтот на Маратон и без проблеми повлекувам, имаше доста случаи кои ги пријавуваја по интернетов за неисплатени пари ама се средија како што гледам и читам, така да слободно играјте (y)

Иначе за денес одам трет пат контра Нинџите во Пиџами :lolzz: најчесто вакви аутсајдерски низови завршуваат од искуство во другите спортови.
Astralis - NiP 1 1.50
Астралис се данци и е најдоминатниот тим последниве 2-3 год и буквално се unplayable кога се на ниво, пред некој месец направија промена во тимот, капитенот и уште еден играч одлучија да паузираат и ги заменаја со 2ца нови играчи кои засега се покажаја одлично и сметија во првите 2 меча.
За НиП пишав претходно се провлекоја во првиот меч ради крашот на БиГ, а во вториот ради мизерната престава на НаВи иначе се тежок просек од тим па ајде да видиме дали имаат сила за уште едно изненадување.

Последно уредено:
Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Да руска е порано беа доста проблематични заедно со Маратон и доста затвараја акаунти и лимитираја, ама се издигнаја максимално и моментално се 2 кладилница по посетеност во Европа - линк спонзори се на Барса - линк.
Јас играм одкако ми го затворија акаунтот на Маратон и без проблеми повлекувам, имаше доста случаи кои ги пријавуваја по интернетов за неисплатени пари ама се средија како што гледам и читам, така да слободно играјте (y)
Мал проблем 1598603780859.png

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
Заборавив да напоменам се влегува преку алтернативен линк :icon_lol:

Ако користите Андроид имате и апликација.

Јас имам и програма за на лаптоп 1xWin се вика функционира безпрекорно ке ја прикачам после...

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Заборавив да напоменам се влегува преку алтернативен линк :icon_lol:

Ако користите Андроид имате и апликација.

Јас имам и програма за на лаптоп 1xWin се вика функционира безпрекорно ке ја прикачам после...
Јас не би си играл со 1xbet и алтернативни линкови.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
Јас не би си играл со 1xbet и алтернативни линкови.
Те разбирам е ризик ама нон стоп ке има алтернативен линк и да исчезне овај(веќе со месеци се користи) а и да се деси нешто скроз да неможе да биде достапна од нашава држава тука се ВПН програми... имам познаник од Хрватска кој со години се клади на тој начин.

Него добива Осака денес? :icon_lol:

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
@Riddler гледам вид Маџарите против Бутел -4.5 треба лагано да покријат.Завршиле 3 место одма позади Веспрем и Сзегед а и тесно губиле од нив со 3 и 6 разлика

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Те разбирам е ризик ама нон стоп ке има алтернативен линк и да исчезне овај(веќе со месеци се користи) а и да се деси нешто скроз да неможе да биде достапна од нашава држава тука се ВПН програми... имам познаник од Хрватска кој со години се клади на тој начин.

Него добива Осака денес? :icon_lol:
А игра воопшто Осака денес? На тенис експлорер не е ставен парот. На Бетфер го има, изгледа сепак ќе се игра. Не знам за исходот, ова сега со протестите менува на психологијата на Осака. Од една страна може да влезе помотивирана, од друга страна може да не и паметот тука.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987

Иначе за денес одам трет пат контра Нинџите во Пиџами :lolzz: најчесто вакви аутсајдерски низови завршуваат од искуство во другите спортови.
Astralis - NiP 1 1.50
Астралис се данци и е најдоминатниот тим последниве 2-3 год и буквално се unplayable кога се на ниво, пред некој месец направија промена во тимот, капитенот и уште еден играч одлучија да паузираат и ги заменаја со 2ца нови играчи кои засега се покажаја одлично и сметија во првите 2 меча.
За НиП пишав претходно се провлекоја во првиот меч ради крашот на БиГ, а во вториот ради мизерната престава на НаВи иначе се тежок просек од тим па ајде да видиме дали имаат сила за уште едно изненадување.
I jas gi igram denes G2 i Astralis da pobedat.
Astralis pred nekolku meseci napravija izmeni, legendarnite Xyp9x i gla1ve bea zameneti za 2 botovi koj dobija shansa samo na kratko da se isprobaat vo Astralis, JUGi i Snappi.
So Jugi i Snappi, nemozea da igraat protiv pojakive ekipi nikako, nemaa sansi, preslabi igraci se ovie 2ta.
Prasanje na vreme bese koga ke gi izbrkaat.
Posle lošite rezultati gi izbrkaa Jugi i Snappi, sea na nivno mesto donesoa 2 prejaki igraci, Bubzkji od MAD Lions i es3tag od Heroic, Astralis sea epten jako izgleda, ke gazat vo nareden period.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Замерак , полека полека и од мапата ке не избришат ебати посраната држава
На која кладилница имаш акаунт, marathonbet.co.uk или marathonbet.com? Јас имам на co.uk и немам никакво соопштение

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.968
Што има во БГ и Малта?
Не те сфатив баш...

Kajgana Shop

На врв Bottom