UEFA Europa League

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.110
Поени од реакции
46.054
Сеа Шахтјор фала богу не ги гледам во Украинската лига како играат ама се редовни учесници во ЛШ/ЛЕ убав фудбал играле од секогаш Украинците, ваљда толку им беше силата.
Ова вечерва шо го изиграа беше срамно, ни 10 % не изиграа од нивната игра.
pa ne izigraa ni oni ni lever, razmisli malce samo zaso :)
U zadnji 180 minuti protiv Inter, samo 2 sansi kreiraa protivnicite, lever koga dadoa gol, i denes ovie koa na pola saat do kraj imaa dobra sansa so glava.
Se nadevam deka i sevilja vaka ke gi probie Konte, i oni igraat do nekade predvidlivo, plus ranlivi se dosta nazad i vcera vidovme. Ali aj ke vidime, nivno natprevaruvnje e ova iako smetam deka Inter se daleku bolji tim od niv.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Абе сеа ми текна, коа испаднавме од ЛШ она глупоно блонди буре од Манчестер, надежниот и убер јак лев бек Лук Шо имаше еден твит Лукаку го испровоцира, велкам хоум така нешо. хахахахахахаха ебате глупото створење непостоечко, според Ставро најјак бек у Европа.
Одерете го вие што имате твитер. Стек.
Дааааа бе, хахах, тој со стаклените нозе му пиша на Лукаку нешто као „добредојде во Лига Европа“, па сите англиски медиуми паднаа во транс, вау каква досетка браво јако го истрола хехехе. Мрш ти ебам тоа лигавото...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.656
Поени од реакции
115.237
Сеа Шахтјор фала богу не ги гледам во Украинската лига како играат ама се редовни учесници во ЛШ/ЛЕ убав фудбал играле од секогаш Украинците, ваљда толку им беше силата.
Затоа што не е исто кога играш против Динамо Загреб, Базел и Франкфурт.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Не ги глеаш редовно во лига и врз основа на тоа шо се редовни учесници ЛШ а и таму не ги глеаш го изведе овој издржан и со факти поткрепен заклучок дека не изиграа ни 10% од нивната игра. Дај бе нека ја банира некој од секаде.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.656
Поени од реакции
115.237
Најјако е што апсолутно цел форум освен фановите на Јунајтед јадеа гомна за Лукаку дека е спор, има мизерен фрст тач и што уште не, за сеа 80% од истите тие луѓе нас да "не заебаваат" за тоа. :pos:
Точно е ова, али маме му ебам у таа кансор околина во Јунајтед делуваше како аматер, и он и Алексис.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Последен пат изгледа си ги гледала кога играа Фернандињо, Вилиан, Срна. Тогаш играа убаво, редовни учесници во осминафинале во ЛШ, освоија и ЛЕ.
Од кога заминаа овие ниеднаш не ја поминаа групната фаза, а во ЛЕ испаѓаа рано.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.823
Поени од реакции
19.135
Затоа што не е исто кога играш против Динамо Загреб, Базел и Франкфурт.
Така е де, јас не очекував дека 5 гола ќе му дај Шахтјор на Интер ама мислев дека ќе му ја заматат работата на Конте, очекував убав фудбал да прикажат и зошто да не и да поминат ако ги посака и среќата, ова вечерва беше срамно, Гетафе барем борба покажаа, за малце и ќе израмнеа овие во ниту еден дел од натпреварот не покажаа дека имаат шанса за гол а камоли нешто друго
Автоматски споено мислење:

Не ги глеаш редовно во лига и врз основа на тоа шо се редовни учесници ЛШ а и таму не ги глеаш го изведе овој издржан и со факти поткрепен заклучок дека не изиграа ни 10% од нивната игра. Дај бе нека ја банира некој од секаде.
Изгуби се бе лоша копија на Џонтра.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Така е де, јас не очекував дека 5 гола ќе му дај Шахтјор на Интер ама мислев дека ќе му ја заматат работата на Конте, очекував убав фудбал да прикажат и зошто да не и да поминат ако ги посака и среќата, ова вечерва беше срамно, Гетафе барем борба покажаа, за малце и ќе израмнеа овие во ниту еден дел од натпреварот не покажаа дека имаат шанса за гол а камоли нешто друго
Гетафе за малце ќе израмнеа со безвезниот пенал на Годин..иначе и тие одеа по теренот и подаваа топки во аут....факт е дека не се на нивото на Интер и затоа ти делуваа сите слаби...

Член од
5 март 2018
Мислења
16.823
Поени од реакции
19.135
Последен пат изгледа си ги гледала кога играа Фернандињо, Вилиан, Срна. Тогаш играа убаво, редовни учесници во осминафинале во ЛШ, освоија и ЛЕ.
Од кога заминаа овие ниеднаш не ја поминаа групната фаза, а во ЛЕ испаѓаа рано.
Оваа сезона во ЛШ еден бод ги делеше за да ја поминат групата, победа кај Аталанта на гости, бод кај Сити, во ЛЕ немаа пораз до сега.
Точно играа со послаби противници од Интер ама сепак.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Какви времиња дочекавме, стигнаа и навивачите на Интер да се прават мангупи. Навиваат за најголемиот меме клуб во Европа, универзална канта за пуцање заебанции, го тепаа премоќниот Шахтјор, и наеднаш се мангупи.

Да не знае човек дали да се смее или да плаче. Ќе почне новата сезона, ќе ги начекаат Киево и Болоња, па после пак смеење во фан клубот.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Какви времиња дочекавме, стигнаа и навивачите на Интер да се прават мангупи. Навиваат за најголемиот меме клуб во Европа, универзална канта за пуцање заебанции, го тепаа премоќниот Шахтјор, и наеднаш се мангупи.

Да не знае човек дали да се смее или да плаче. Ќе почне новата сезона, ќе ги начекаат Киево и Болоња, па после пак смеење во фан клубот.
Зборувај ми за меме клуб. И муабети за нова сезона. Те молам.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.110
Поени од реакции
46.054

Jebiga ne sme nie ekipata na koja i falat samo 1-2 igraci za golemi uspesi nasekade vo fudbalska evropa, pa i svetot. :ROFLMAO:
p.s., za meminja ne pocinjaj, anglija e u prasanje so najbolji humor u svet, taka da razmisli malce dali inter se meme ekipa ili nekoj drug zadnji 5-6 godini. :cenzura:

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Еееееј еве го ѕирна пак од дупчето... 'аиии не, не, не по око само не по око...'

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Зборувај ми за меме клуб. И муабети за нова сезона. Те молам.
Не постои помеме клуб од Интер. Тотална заебанција од екипа. Од кога пратам фудбал,а тоа е отприлка дупло подолго од тебе, Интер отсекогаш бил предмет на потсмев.

Kajgana Shop

На врв Bottom