- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.755
- Поени од реакции
- 115.600
Ќе ги одеревме.Ех мртви Манчестер, како не пројдоа ќе беше колење на форумов...
Ќе ги одеревме.Ех мртви Манчестер, како не пројдоа ќе беше колење на форумов...
Не сум ги глеал ни јас, не сум Стефи па да имам време за грузиско и гвинејско првенство да пратам ама од прва минута се виде дека се умреници. Организирана одбрана од Интер и сите голови ги дадоа по грешка на умрениве (грешен пас или подлегнување на одличниот пресинг на играчите на Интер со што се изнудуваше грешка).Не сум ги гледал годинава,очекував многу поише.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Немаше да биде.Штета она екипиштено што им го собравме ѓубрето не се протна да финале,ќе беше многу интересно.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Шахтјор ќе го помини Интер
Летаат дечките од Шахтјор. Тајсон двоен стрелец, секако, играч на кој врв на кариера му е голот од 30-40 метри кога играше за Металист. Пјатов навикнат да прима по 5 плус парчиња во европски натпреварувања.Ќе видам дали ќе бидиш толку вицкаст ко ќе ги отворат како смоки
Тајсон двоен стрелец, да не речиш не ти кажав
od kogo be, od lukaku ?Лелелее отпадов од Јунајтед како доминира, обобобо. Оној ставре мавре како го викате рече Марсијал бил подобар од него
Заслужено ремет треба да јадам, очекував отпор да пружат Шахтјор, дно допреа денесЛетаат дечките од Шахтјор. Тајсон двоен стрелец, секако, играч на кој врв на кариера му е голот од 30-40 метри кога играше за Металист. Пјатов навикнат да прима по 5 плус парчиња во европски натпреварувања.