UEFA Europa League

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Jebiga ne sme nie ekipata na koja i falat samo 1-2 igraci za golemi uspesi nasekade vo fudbalska evropa, pa i svetot. :ROFLMAO:
p.s., za meminja ne pocinjaj, anglija e u prasanje so najbolji humor u svet, taka da razmisli malce dali inter se meme ekipa ili nekoj drug zadnji 5-6 godini. :cenzura:
Кои последни 5-6 години? Интер е предмет на заебанција последни 5-6 децении.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.162
Поени од реакции
46.281
Не постои помеме клуб од Интер. Тотална заебанција од екипа. Од кога пратам фудбал,а тоа е отприлка дупло подолго од тебе, Интер отсекогаш бил предмет на потсмев.
abe coek, poise tituli u evropa imaat od junajted, samo 2 u liga poise junajted, i posle nie ko mangupi sme se ponasale, ednostavno bladas i u zabluda si, se ponasas ko 500 tituli da imaat junajted i se najtrofeen klub u svet, a ustvari zadnji 5-6 godini se bas toa sto ti go vikas za inter, meme klub, koa vise se fakas za meminja konkretno, sekoj vikend dereni od cela anglija, za vcera bogznae sto se desavalo.
Автоматски споено мислење:

Кои последни 5-6 години? Интер е предмет на заебанција последни 5-6 децении.
mhm, da, narocito 2010 gi zaebavaa. misli si i tesi se ako taka ti e polesno, aj na pamet ke si zboram na forum koj e meme ekipa koj ne, iako nikad so niso nema toa da go potkrepam so fakti i slicno, ednostavno taka mi teknalo ko sto mi tekna deka samo 1 do 2 igraci go praele ovoj mrtov junajted ekipa kadardna da im parira na liverpul i siti.
ok, ete taka e stavro u pravo si, kompletno se slagam so tebe ko i so faktot deka marsijal e bolji od lukaku otpadot.

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.619
Какви времиња дочекавме, стигнаа и навивачите на Интер да се прават мангупи. Навиваат за најголемиот меме клуб во Европа, универзална канта за пуцање заебанции, го тепаа премоќниот Шахтјор, и наеднаш се мангупи.

Да не знае човек дали да се смее или да плаче. Ќе почне новата сезона, ќе ги начекаат Киево и Болоња, па после пак смеење во фан клубот.
Hehe he

Pozdrav do site mangupcinja :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не постои помеме клуб од Интер. Тотална заебанција од екипа. Од кога пратам фудбал,а тоа е отприлка дупло подолго од тебе, Интер отсекогаш бил предмет на потсмев.
Што значи меме клуб и тотална заебанција од екипа? И зошто бил предмет на потсмев?

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Што значи меме клуб и тотална заебанција од екипа? И зошто бил предмет на потсмев?
Па така фино, секогаш пред сезона ќе купеа се што мрда на терен, ќе се испуваа дека таа година ќе бидат конкуренти за титула, и секогаш Милан или Јувентус ќе им избегаше 200 бодови. Па Интер беше со децении најголемата финансиска дупка без дно.

mhm, da, narocito 2010 gi zaebavaa.
Една година е таа, и ќоро пиле некогаш ќе колвне зрно.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
јако че е санчез да влезит 80минута и да ја решит петок, ставро којзнае од која зграда че скокат. :LOL:

пиши си на google, its so hard to win at old trafford и после врати се овде и кажи кој е меме екипа.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Абе ја ако добро памтам што сум го читал низ форумов порано, ликот имаше пишано дека не навива посебно за некоја екипа, обично е за Хајдук :pos: , а од странските Манчестер Јунајтед највеќе му се свиѓал. :D

Едно нешто нема погодено за фудбал, нафрлени информации поткрепени со сериозна доза на цинизам, ароганција и курч. Еве сеа Интер му е на тапет откако допре дно у фан клуб. Ќе почне сезоната па ќе се врати на караниците со Доневци и на рандом арсеналовци ќе им се потсмева, ќе го деградира Рики и Ливерпул, у темата за ЛШ ќе им се курчи на сите... до пред нова година. :icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.162
Поени од реакции
46.281
Па така фино, секогаш пред сезона ќе купеа се што мрда на терен, ќе се испуваа дека таа година ќе бидат конкуренти за титула, и секогаш Милан или Јувентус ќе им избегаше 200 бодови. Па Интер беше со децении најголемата финансиска дупка без дно.
Znaci ko united sea, 40 bodovi pozadi liverpul, so 300m efrleni za transferi. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Samo sto ekshli stvarno meme ekipa stanaa tvoive, jer anglija, jebiga.
Aj bar b ekipa imas na istata, mosh titula ke lapaat sezonava u LE pa da te izraduvaat malce.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Донекаде си у право, уште да не навиваш за тим кој вклучува играчи ко Погба, техничарот Мегваер, Лингард, Шо, Линделоф притоа платил 60 мил. за Фред и му плати 10 мил. на Санчез да оди во Интер.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Пак ќе речам, ако јузерот ти е година на раѓање, тешко тебе бро...
Не ми е, многу сум постар од тоа.

Znaci ko united sea, 40 bodovi pozadi liverpul, so 300m efrleni za transferi. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Samo sto ekshli stvarno meme ekipa stanaa tvoive, jer anglija, jebiga.
Aj bar b ekipa imas na istata, mosh titula ke lapaat sezonava u LE pa da te izraduvaat malce.
Точно така, како Јунајтед сега, ама едно 30 години така.

• Хаха
Reactions: Syn
Џ

Џонтра Волта

Гостин

Една година е таа, и ќоро пиле некогаш ќе колвне зрно.
Поздрав и секое добро, гледачу на фудбал дупло поише од мене.

Ама џабе бе, ме мрзи да се расправам со фан на Манчестер кој ти збори за пување и курчење.
Интер едноставно постои или не постои.

Ова курчење мурчење ти е муабет од 99та година, тие 1-2 сезони коа изгубија титула у последно коло. Ако изгуглаш или ако ти текне, ќе видиш дека и тој период Интер си чепкал титулчиња, куп Уефа муефа. :D

Манчестер веќе 8 години го праи ова погоре што го пиша, со дупло поише пари потрошено од Интер во било кој трансфер период, со дупло поише англиска ароганција на најтрофеен клуб и да речеме со приближно допирање дно.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.754
Поени од реакции
115.599
А ја мислам дека Ставро намерно вака пишува за да ја тргне топката од Манчестер и да го одвлече вниманието настрана. Секако дека е сериозен со муабетов кој патем го има направено за Ливерпул, Арсенал, Челзи, Милан, Дортмунд, Барса, Јуве итн.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
А ја мислам дека Ставро намерно вака пишува за да ја тргне топката од Манчестер и да го одвлече вниманието настрана. Секако дека е сериозен со муабетов кој патем го има направено за Ливерпул, Арсенал, Челзи, Милан, Дортмунд, Барса, Јуве итн.
Па сите овие екипи за инфериорни спрема величината на гигантот наречен Манчестер Јунајтед.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Поздрав и секое добро, гледачу на фудбал дупло поише од мене.
Милан беше институција во Европа, страв и трепет. Онаа генерација со Малдини, Барези, Тасоти и Костакурта во одбраната е една од петте најаки екипи во историјата на фудбалот. Интер беше мајтап.

Kajgana Shop

На врв Bottom