- Член од
- 24 јули 2020
- Мислења
- 269
- Поени од реакции
- 409
Има време )За жал, денес Халеп реши да игра тенис.
Има време )За жал, денес Халеп реши да игра тенис.
Тешко, треба Мертенс до пет гема да дојде во втор сет, а Симона како машинче игра денес. Како да глумеше цел турнир и да ја чекаше Мертенс да ја расшлака.Има време )
Ок, сеа пиши крстТешко, треба Мертенс до пет гема да дојде во втор сет, а Симона како машинче игра денес. Како да глумеше цел турнир и да ја чекаше Мертенс да ја расшлака.
Сепак добитен, 5-4 за Мертенс во вториот сет.Ок, сеа пиши крст
Фалкенберг т1 1+ 1.40 и Феенорд дава гол прво 1.30 = 1.89 for me
Сепак добитен, 5-4 за Мертенс во вториот сет.
Леле вторио гол на Секрл... воа го нема у Македонска трета лига ...Две имала , Прага и Палермо.
Факинг коментатор на Sportklub ме излажа
Серкл Бриж - Антверп 0-2 2.10 Копачка
Минатото коло Антверп дозволи 2 шута во голот , но прими еден и одигра нерешено дома со Мускрон. Најголем проблем им е нападот , креираа 9 шута го голот , а дадоа само еден гол.
Секрл првото коло загуби кај Стандард со 1:0 и имаше само еден шут во голот.
Менаџерот на Антверп , Иван Леко си призна дека напаѓачката позиција им е најслаба на тимот и сака засилување.
Очекувам тврд натпревар со победа на Антверп.
Нешто шо ми фати око рано насабајле е пријателската меѓу Австрија Виена и Дортмунд. Конкретно Виена дава гол 1.95 во Копачка. Додека понудата за ГГ им е 1.78
Marathonbet дава 1.69 , Sportlife дава 1.70 , а коеф секаде паѓат за ГГ https://www.oddsportal.com/soccer/world/club-friendly/austria-vienna-dortmund-4QrExIWp/#bts;2
Малку инфо : https://www.bundesliga.com/en/bundesliga/news/borussia-dortmund-austria-vienna-live-line-ups-stats-sancho-haaland-bellingham-12413
1.95 ми е мал value bet у однос на коеф и фактот дека е безначајна пријателска, ем Австрија со целосен состав , плус нивниот менаџер е екс менаџер на Дортмунд ,Питер Штогер.
Вреде за барем 20 евра влогче.
Овде би размислил од она шо го видов со сега она шо го јебе Пелистер се голманитеБутел, Металург, Вардар
2,31 коеф.
Сигурица, лаганица, стави куќа-земи куќа.
Само тебе.Само мене ми мириса дека Севиља ќе го перне вечер Јунајтед?
+1Само мене ми мириса дека Севиља ќе го перне вечер Јунајтед? Овие вториве ко уморни ми се видоа против Копенхаген а Севиља од меч во меч игра подобро и подобро.