PlayStation 4

Јас играм фифа, највеќе заради fut, али сеа скоро 1-2 не сум играл, заврши интересното. aleksandaarr09, адните ме може да правеме.

psn: hristijankrstev

адните ме да се исплескаме :D

Некој со ФИФА 20 и ПС+ заинтересиран за играње? Со @Клипче играме онлајн френдлис, ама интересно би било повеќе да сме, може и мини турнирчиња да си правиме :D

*Не прифаќаме јаки играчи кои нема да ни дадат да чепнеме топка.
Можам јас :)
psn: buchica1

20usd ваучер ви е 15 евра моментално на g2a, не знам дали било секогаш вака...
Автоматски споено мислење:

Можам јас :)
psn: buchica1
psn Bozhinoski (i know right, so original :D)

Додајте ме за фифа ор уатевр.

јас вака купив па го вметнав после, игрите не можеш дирекно, мораш донлоад да им праиш
Како купуваш од Amazon, јас кога одам на Checkout ми кажува дека нема залиха- претпоставувам поради IP адресата ме откачува.
На cdkeys ми покажува дека имаат залиха, ќе платам и после не ми пуштаат код - демек системска грешка било тоа што се појавува на залиха.
Од G2A не можам да купувам, не знам зошто ме банираа и така... нема EA Access за мене :)

Никој бе ПЕС не играте?
Јас ја имам, интересно е што ја додадоа и Македонија со Update-от за Европско, ама немам нешто време последниве недели да ја играм. Инаку подобра ми e PES од Fifa, штета што ги неаат сите лиценци.

Како купуваш од Amazon, јас кога одам на Checkout ми кажува дека нема залиха- претпоставувам поради IP адресата ме откачува.
На cdkeys ми покажува дека имаат залиха, ќе платам и после не ми пуштаат код - демек системска грешка било тоа што се појавува на залиха.
Од G2A не можам да купувам, не знам зошто ме банираа и така... нема EA Access за мене :)

Јас ја имам, интересно е што ја додадоа и Македонија со Update-от за Европско, ама немам нешто време последниве недели да ја играм. Инаку подобра ми e PES од Fifa, штета што ги неаат сите лиценци.

Не те откаќува преку ИП, него треба да ставиш америчка адреса на живеење,

1594288407727.png

PES 2020 е 7,50$.
Moto GP 19 е 5,99$ ако имаш PS Plus.

И Фифа е на попуст, 12 долари

Некој што игра фифа 20 да играме онлајн френдлис или про клуб??

Демек 10усд/10 фунти за сите пс плус јузери.
Ја неам засега.
И јас го прочитав тоа и немам засега. Тој што имаше објавено имаше UK account, па ако има некој таков нека се јави :)

Има ли нешто покомплицирано од ова сонито? Се знаеше порано, дискета у нинтендо и шибај.

Нејсе, брат ми земал пс4, па сеа имам неколку нубски прашања:
1) Како да купам игра? Дали може со мк картичка или има некои финти?
2) Зашто би купил ЦД место од PS store?
3) Игра купена на пс сторе може да се игра неограничено? Еднаш купена потребно е да е врзан пс со нет? Пс+ како што прочитав не е потребен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom