RickyLFC9
Модератор
- Член од
- 28 март 2012
- Мислења
- 19.565
- Поени од реакции
- 41.148
У билтен у додатокот пишува.Имаш некоја статија да споделиш за да го поткрепиш ова?
У билтен у додатокот пишува.Имаш некоја статија да споделиш за да го поткрепиш ова?
Не можам во моментов зашо не сум од ПС, мислев на процентуалниот раст, не на апсолутните бројки. Нормално, Реал, ПСЖ, Сити, Барса, Јунајтед, Ливерпул и Баерн се побогати клубови од Интер моментално, али брзината со која се зголемува вредноста на Интер како клуб и бренд е голема. Ако ја најдам статијата ќе ја постирам, ако не та преку кур пукнете по некој sad на постов и зз.Имаш некоја статија да споделиш за да го поткрепиш ова?
За тоа и мислев, за растот. Ај баш, провери. Јас еве ќе ти споделам нешто за Ливерпул, ако имаш време да прочиташ за да видиш на што мислам.Не можам во моментов зашо не сум од ПС, мислев на процентуалниот раст, не на апсолутните бројки. Нормално, Реал, ПСЖ, Сити, Барса, Јунајтед, Ливерпул и Баерн се побогати клубови од Интер моментално, али брзината со која се зголемува вредноста на Интер како клуб и бренд е голема. Ако ја најдам статијата ќе ја постирам, ако не та преку кур пукнете по некој sad на постов и зз.
Ова им е новото триплете,сеа место со титули се фалат со финансии е сеа замисли тек да имаат свој стадионИмаш некоја статија да споделиш за да го поткрепиш ова?
EBITDA и wages/turnover се опипливи факти, таму се гледа растот најдоброЗа тоа и мислев, за растот. Ај баш, провери. Јас еве ќе ти споделам нешто за Ливерпул, ако имаш време да прочиташ за да видиш на што мислам.
![]()
Thread by @SwissRamble: Now that Liverpool have been confirmed as Premier League champions under Jürgen Klopp following the previous season’s Champions League succe…
Thread by @SwissRamble: Now that Liverpool have been confirmed as Premier League champions under Jürgen Klopp following the previous season’s League success, I thought that it might be interesting to see how #LFC finances have developed since the big Ger…threadreaderapp.com
Пошо сакаш сериозно и не ти е цел да тролаш,Сериозно прашувам без иронија пошто не знам, Тотнем од основање ако не се лажам е во власт на еврејска фамилија, а тие не го даваат никому, никогаш не бил гигант и нема да биде, али солиден клуб беше на пат да бидне, откако на газдата му светна сијаличка да го отпушти Покетино, наместо да застане со него 100% е на пат да се врати на старите позиции.
За тоа и мислев, за растот. Ај баш, провери. Јас еве ќе ти споделам нешто за Ливерпул, ако имаш време да прочиташ за да видиш на што мислам.
![]()
Thread by @SwissRamble: Now that Liverpool have been confirmed as Premier League champions under Jürgen Klopp following the previous season’s Champions League succe…
Thread by @SwissRamble: Now that Liverpool have been confirmed as Premier League champions under Jürgen Klopp following the previous season’s League success, I thought that it might be interesting to see how #LFC finances have developed since the big Ger…threadreaderapp.com
Сеа разбарав низ Армата, за следачи на социјалните мрежи било, од 2016 до денес. Али, прилично сум убеден дека читав статија и за финансискиот раст, е сеа дали беше во Италија, дали глобално не се сеќавам. Небитно, поентата е дека откако дојдоа Сунинг таму негде 2016 ако не се лажам, Интер почна да бележи значителен раст на сите полиња. Ете сличен пример е и Ливерпул откако ги купија новите газди, и сам знаеш каква мизерија беше пред тоа.За тоа и мислев, за растот. Ај баш, провери. Јас еве ќе ти споделам нешто за Ливерпул, ако имаш време да прочиташ за да видиш на што мислам.
![]()
Да да, дека има раст сигурно е тоа, јас само се надоврзав на тоа дека пиша како Интер е тим со најголем раст.Сеа разбарав низ Армата, за следачи на социјалните мрежи било, од 2016 до денес. Али, прилично сум убеден дека читав статија и за финансискиот раст, е сеа дали беше во Италија, дали глобално не се сеќавам. Небитно, поентата е дека откако дојдоа Сунинг таму негде 2016 ако не се лажам, Интер почна да бележи значителен раст на сите полиња. Ете сличен пример е и Ливерпул откако ги купија новите газди, и сам знаеш каква мизерија беше пред тоа.
Не знам, според табелава што ја линкуваше @Peja989 Тотнем во последниве 4 сезони е најпрофитабилен клуб во Британија и тоа со 160 милиони разлика пред вториот Ливерпул, дали Интер во последниве 4 години има профит од 323 милиони фунти или 368 милиони евра?Така да моментално Тотенхем е далеку позади Интер на секој можен план,
Имаше баш ваква статија постирано пред некој месец тука на форумот, во ПЛ темата или транфери, не се сеќавам, а и нема шанси сега да ја најдам.Не можам во моментов зашо не сум од ПС, мислев на процентуалниот раст, не на апсолутните бројки. Нормално, Реал, ПСЖ, Сити, Барса, Јунајтед, Ливерпул и Баерн се побогати клубови од Интер моментално, али брзината со која се зголемува вредноста на Интер како клуб и бренд е голема. Ако ја најдам статијата ќе ја постирам, ако не та преку кур пукнете по некој sad на постов и зз.
Измишљотина непоткрепена со факти и мислење базирано на муабет што си го прочитала на форумов.Нормално први ќе бидат кога платите на играчите им се исти како во ФК Велгошти![]()