Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
На Станислас навика му пројде кловнови да не прај

Ко ќе ми текни дека едно време во Челзи филмој си правеа дека ќе биди фудбалер од овој соленката :facepalm:

Шо напраи Марсијал и самиот не е свесен..
Голчина!

Жал ми е само за Борнмут шо нема да останат и следна сезона, добра борба покажуваат...

Многу слаб овој Марсијал, ќе го упропасти Бруно.

Шо напраи Марсијал и самиот не е свесен..
Голчина!

Жал ми е само за Борнмут шо нема да останат и следна сезона, добра борба покажуваат...
Покажаа борба до 10 минута :)
Јуанјтед ја крена формата во најбитниот дел на сезоната, Лестер спие, две победи имаат во последните 14 утакмици, нека се гонат не се тим за ЛШ.
Единствено ако заслужува некоја друга екипа да игра ЛШ е Волвс, имаат многу добри играчи и мислам дека ќе пружат борба до крајот ама имаат потежок распоред за разлика од Јуанјтед и Челзи.

@Stefan-kobe , вака се дава гол, од ништо, а не кога Де Брујне ќе ти ја намести како на послужавник, а и тогаш треба да погодиш некој од противничките играчи за топката да влезе во гол.

Јунајтед е дефинитивно главен конкурент за ЛШ во моментот, ако земи предвид формата на сите тимови кои се борат за место. А реално, и ќе заслужи Јунајтед да биди во ЛШ догодина.

Јунајтед е дефинитивно главен конкурент за ЛШ во моментот, ако земи предвид формата на сите тимови кои се борат за место. А реално, и ќе заслужи Јунајтед да биди во ЛШ догодина.
Јунајтед ја има и ЛЕ како бекап за ЛШ ама ми се допаѓа што Оле не се ослонува на една карта, како Мурињо претходниот пат кога одеше на пласман преку ЛЕ.

Си ги повреди виталните органи, јеботе.

Нетендициозно го избра најинтересниот момент од натпреварот. Не голот на Станислас, не голот на Марсијал, туку ова.

Нетендициозно го избра најинтересниот момент од натпреварот. Не голот на Станислас, не голот на Марсијал, туку ова.

Абе можеш да замислиш дека тенденциозно тоа го направив.
Ми излезе на тајмлајн и го споделив тука.

Голот од Марсијал беше одличен и го прославив соодветно во кругот на најблиската фамилија, со оглед на тоа дека ми е капитен на ,,Фантази".

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom