- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 4.652
- Поени од реакции
- 8.255
Никогаш не сме биле поблиску до скоцкување на тимот, од секогаш ни фалеле 5-6 души, сега само тројца, јессссЗначи Санчо, Грилиш и централен одбранбен и конечно титула?
Никогаш не сме биле поблиску до скоцкување на тимот, од секогаш ни фалеле 5-6 души, сега само тројца, јессссЗначи Санчо, Грилиш и централен одбранбен и конечно титула?
Богами и да знаеш дека е така, освен десно крило и можда квалитетен лев бек, никад поблиску не сме биле до комплетен тим.Средина и Штопер е само појачвуање квалитативно на ростерот.Никогаш не сме биле поблиску до скоцкување на тимот, од секогаш ни фалеле 5-6 души, сега само тројца, јесссс
Не сме го гледале. Никој во фан клубот не гледа ПЛ. Така сите наслепо сакаме да дојде Грилиш во Манчестер.Незнам дали сте го гледале Грилиш? Во септември полни 25 , ликот е капитен има тотална слобода во играта и залудно губи повеќе топки од Лингард и Переира, позициите што му одговараат се am/lw/ss коишто кај нас се моментално покриени, доколку земеме десно крило, стопер и пожелно дефанзивен среден па после тоа Грилиш тогаш би донел здрава конкуренција, ама без други поприоритетни позиции да пополнат не би имал смисла трансферов.
Кога веќе ги пишуваш лошите способности на Грилиш, пиши ги и неговите квалитети. Факт е дека има жар во играта, разигрува, најфаулиран играч е во цела лига така што не ми делува баш дека губи многу топки и кондиционо е поткован.Незнам дали сте го гледале Грилиш? Во септември полни 25 , ликот е капитен има тотална слобода во играта и залудно губи повеќе топки од Лингард и Переира, позициите што му одговараат се am/lw/ss коишто кај нас се моментално покриени, доколку земеме десно крило, стопер и пожелно дефанзивен среден па после тоа Грилиш тогаш би донел здрава конкуренција, ама без други поприоритетни позиции да пополнат не би имал смисла трансферов.
Мене Грилиш ме потсеќа на Алан Смит шо не е воопшто лоша ствар ама играчите што не сум сакал Јунајтед да ги земе а дошле испаднале флупови(Фелаини,Ди Мариа,Свајни, Мата) се е тоа panic buy, благодарение на Оле првпат по ерата на Ферги имаме план, а и 5 од 5 му се трансферите што не се десило многу долго време, истовремено полека се ослободува од dead weight играчите, јас само се надевам дека така ќе продолжи и верувам дека ќе направи конкурентен тим за титулиКога веќе ги пишуваш лошите способности на Грилиш, пиши ги и неговите квалитети. Факт е дека има жар во играта, разигрува, најфаулиран играч е во цела лига така што не ми делува баш дека губи многу топки и кондиционо е поткован.
И јас се согласувам дека приоритет е десно крило ама Грилиш е далеку од лоша аквизиција.
Греота е Мата да го ставаш во список со Швајни, ди Марија, па и Депај и компанија. Он си пружи добри па и некогаш сјајни партии, тоа што тимот ни беше крпи-лепи во негово време најмалку е Мата виновен. Пет сезони го играа десно крило најспориот играч во тимот, толку акал имаа претходните менаџери, само тоа имам да додадам.Мене Грилиш ме потсеќа на Алан Смит шо не е воопшто лоша ствар ама играчите што не сум сакал Јунајтед да ги земе а дошле испаднале флупови(Фелаини,Ди Мариа,Свајни, Мата) се е тоа panic buy, благодарение на Оле првпат по ерата на Ферги имаме план, а и 5 од 5 му се трансферите што не се десило многу долго време, истовремено полека се ослободува од dead weight играчите, јас само се надевам дека така ќе продолжи и верувам дека ќе направи конкурентен тим за титули
Значи не сум против да се земе Грилиш ама како што оваа сезона беа приоритет позициите на АВБ, Мегваер и Бруно и десно крило кое сеуште го немаме, а секундарни т.е со помал удел/минутажа Игало и Јејмс, така за следната Грилиш би го ставил во секундарните транфери.
Согласен на сите 100%, мислам дека Грилиш би бил согласен да дели играчко време со Бруно, Погба.... во шампионски тим.Ако ни е достапен Грилиш, посебно за таква смешна сума која се врти, секако,секогаш и секаде би имал смисла трансферот. Според мене, must buy!
па Џејмс искрено далеку е од погоден трансфер освен ако не ти игра улога сумата што е платена за него, на почеток покажа нешто и толку за ротација ваљда ке го бидеМене Грилиш ме потсеќа на Алан Смит шо не е воопшто лоша ствар ама играчите што не сум сакал Јунајтед да ги земе а дошле испаднале флупови(Фелаини,Ди Мариа,Свајни, Мата) се е тоа panic buy, благодарение на Оле првпат по ерата на Ферги имаме план, а и 5 од 5 му се трансферите што не се десило многу долго време, истовремено полека се ослободува од dead weight играчите, јас само се надевам дека така ќе продолжи и верувам дека ќе направи конкурентен тим за титули
Значи не сум против да се земе Грилиш ама како што оваа сезона беа приоритет позициите на АВБ, Мегваер и Бруно и десно крило кое сеуште го немаме, а секундарни т.е со помал удел/минутажа Игало и Јејмс, така за следната Грилиш би го ставил во секундарните транфери.
Јасно, откако никој жив во Европа не пројави интерес за таква мегазвезда Нека се крсти што се залета Јунајтед да го враќа, а ние да се крстиме дека оваа "среќа" ќе го држи подолго, ММЕЦПогба бил сега пресреќен во Манчестер и наводно ќе го продолжел договорот.
Погба е топ играч и ќе биде клучен во враќањето на Манчестер кон врвот. А да не беше короната веќе ќе беше во Реал или Јувентус.Јасно, откако никој жив во Европа не пројави интерес за таква мегазвезда Нека се крсти што се залета Јунајтед да го враќа, а ние да се крстиме дека оваа "среќа" ќе го држи подолго, ММЕЦ