- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 5.276
- Поени од реакции
- 9.655
Тука е неговиот дух, ама не во оваа маска, јалнаш си
Starvo ti li si? Vrati se povtorno, se ti e oprosteno.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тука е неговиот дух, ама не во оваа маска, јалнаш си
Starvo ti li si? Vrati se povtorno, se ti e oprosteno.![]()
Тука е неговиот дух, ама не во оваа маска, јалнаш си![]()
Што Кики се вратил? Не бе кај се враќа он од кај кокошките, од Мурџо избега од Јунајтед, кога оп тој се надрви во Тотенхемтака е се реинкренираше у Владимир ама и други полека почнуваат да се враќаат а ги има неколку што едно време кренаа раце од Јунајтед
Sent from my iPhone using Tapatalk
Тим Шервуд вика дека од клубов го договориле Грилиш (цена + плата).Освен што беше менаџер на Вила и можеби начул нешто, друга релевантност нема оваа информација.Сепка, земете ја информацијава со резерва, Шервуд не е некој лик од доверба.
Прават терен изгледа, ако испаднат да го уновчат!Тим Шервуд вика дека од клубов го договориле Грилиш (цена + плата).Освен што беше менаџер на Вила и можеби начул нешто, друга релевантност нема оваа информација.Сепка, земете ја информацијава со резерва, Шервуд не е некој лик од доверба.
Прават терен изгледа, ако испаднат да го уновчат!
Многу јасно дека ван дер Бек е подобра варијанта за вклопување, плус како холанѓанец е со подобра работна етика од било кој британец. И јас сум повеќе него да го земат. АМА, има едно ама што вика дека Фернандеш е многу корисен и поповлечен, не на место на Матич да речеме, ама 10-15 метри понапред би бил со сличен или ист импакт како и сега. Грилиш е малку препргав за овој состав на Јунајтед, што од друга страна прави ќејфови, нема копачки екипи да се зезаат со нас, особено ако на него му го додадеме и Баи ако се врати во нормала од повредитеСметам дека Ван де Бек повеќе би ни одговарал моментално од Грилиш. Ван де Бек е подеднакво добар и на 10 и на 8, би ги ротирал и Бруно и Погба. Грилиш од друга страна ми е преофанзивен за 8ца, не гледам како би се вклопил со Бруно освен португалецот да игра поповлечено што не ми е по ќејф. Грилиш би покривал на 10ка примарно и по крилата каде пак со Санчо би биле ептен добро покриени. Не дека имам нешто и Грилиш да дојде, напротив, но сметам дека некој ко Ван де Бек ни е повеќе потребен.