Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не, туку треба да си одговара нормално на прашањата.
Па нормално одговарање е тоа што го направи, таков е, така реагира.
Пак доаѓаме до тоа, дека треба да биде фолирант, за да ја задоволи широката маса, да биде смешко во секое време.

Сега, додуша подолго време, сметам дека Клоп е феноменален тренер, ама и класичен фолирант и демагог.
Не ми се верува што читам :pos::pos::pos:
Фолирант и демагог, човече хахахаа

Сега тешко дека ќе флертува со нив како досега со насмевка од 8ца до 8ца.
Ќе правиме муабет после следна утакмица што ќе ја добие 5-0, ќе ти пратам видеа кога ќе се смешка на глупи прашања само да не биде тогаш „абееее, па добро, рано е, ќе видиш после пораз hhhh“.
Автоматски споено мислење:

Демагог човече, ДЕМАГОГ хахахахахаа

O

ob1

Гостин
Пак доаѓаме до тоа, дека треба да биде фолирант, за да ја задоволи широката маса, да биде смешко во секое време.
Не брат, ти имаш створено погрешна перцепција.
Он сам си ја има направено сликата на фолирант од интервјуата кои ги дава кога победува и е расположен.
Освен вие фановите, никој друг апсолутно ништо повеќе не очекува отколку на нормално прашање да одоговори со нормален одговор.
Нервозен е после пораз и се тоа е јасно, ама сепак мора да биде и професионален. Најмалку новинаров му е крив што изгубија 4:0 па да му одговара на таков дебилен начин.
Го бранев на интервјуата кога пиздеше за корона прашањата, зашто беше у право. Апсолутно немаше никаква потреба тогаш него да го замараат со нешто што не е во негов домен и нема никаква контрола врз истото, за тие прашања нормална му беше реакцијата.
Ама за нормално прашање поврзано со фудбал, вака да одговараш е крајно дебилно да бидеме реални, без разлика колку и да е харизматичен лик.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Види, океј е некогаш и да немаш став за нешто и да не браниш неодбранливи ситуации. Мислам, не е драматична, ама е неодбранлива.
И не верувам дека тоа што си наредил 15 смајлиња, ќе ти помогне многу во одредена дискусија.

Човекот прво драмеше за Ковид-19 ситуацијата, после велеше дека треба да се почне со фудбал. Па просерувањата од типот ,,има многу поважни работи од фудбал, каков притисок", низ годиниве. Па лупањето в гради штом види камера, а потоа бркање на камерманот што му рекол да го направи тоа пред објективот, демек како се осмелил, сите негови реакции биле природни.
Па еднаш знам, некаде Ливерпул гостуваше во Германија и тој пресот на германски јазик го одржа. :pos:
Ќ е с е п о с е р а м.

Каков црн фолирант, природен, спонтан човек. И добар губитник пред сѐ

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А добро, штом за тебе ова е неодбранливо затоа што си зацртал дека е демагог, ја повлекувам дискусијата и признавам пораз.

Не брат, ти имаш створено погрешна перцепција.
Он сам си ја има направено сликата на фолирант од интервјуата кои ги дава кога победува и е расположен.
Значи јас имам створено погрешна перцепција затоа што он е среќен кога дава интервјуа кога победува?
Добро, прифаќам. Не сум знаел дека е фолирант затоа што глуми среќен при победа и треба да биде рамнодушен пример при 4:0 со Барса, при 4:3 и голот на Ловрен против Дортмунд во последна секунда. Голот за победа на Мане годинава против Вила во 95та (губеа до 85та), голот на Лалана во трилерот со Норич кога ни израмнија во 93та и тој даде гол во 96та па трчаа и се гушнаа радосни.
Се извинувам што ме измамил со неговите емоции.

Последно уредено:
O

ob1

Гостин
Значи јас имам створено погрешна перцепција затоа што он е среќен кога дава интервјуа кога победува?
Добро, прифаќам. Не сум знаел дека е фолирант затоа што глуми среќен при победа и треба да биде рамнодушен пример при 4:0 со Барса, при 4:3 и голот на Ловрен против Дортмунд во последна секунда. Голот за победа на Мане годинава против Вила во 95та (губеа до 85та), голот на Лалана во трилерот со Норич кога ни израмнија во 93та и тој даде гол во 96та па трчаа и се гушнаа радосни.
Се извинувам што ме измамил со неговите емоции.
Не.
Ти имаш створено погрешна перцепција дека вечрашното одговарање на прашањата е "нормално", врз база на претходните интервјуа што ги давал.
Тоа вчера не беше "нормално" одговарање на прашата, беше крајно дебилно, без разлика дали е он емотивен човек или не е.
Не знам како одговарање дрско и дебилно на нормално поставено фудбалско прашање, за тебе е "нормално" одговарање, али океј.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Јадењево лајна за Клоп само поише ме убедува дека го имаме правиот менаџер :love:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не.
Ти имаш створено погрешна перцепција дека вечрашното одговарање на прашањата е "нормално", врз база на претходните интервјуа што ги давал.
Тоа вчера не беше "нормално" одговарање на прашата, беше крајно дебилно, без разлика дали е он емотивен човек или не е.
Не знам како одговарање дрско и дебилно на нормално поставено фудбалско прашање, за тебе е "нормално" одговарање, али океј.
Од субјективна гледна точка може и да ги пљука ако сака, ме заболе, се' додека ни носи трофеи (она што со години ни фалеше).

Објективно, нормално е да биде накурчен после шљакање од тимот со кој што 2 години се јадеш за титула во ПЛ и да има таков однос. Дали односот е во ред или не е веќе друг муабет. Проблемот е што ти неговата реакција (причината е пораз од Сити) ја поистоветуваш со општо односот на Клоп кон новинарот.
Пак ќе кажам, за да ја задоволи широката маса, шармерот Клоп при пораз од 4:0 треба да биде насмеан од 8 до 8 и да кажува вицеви.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230

Не ми се верува што читам :pos::pos::pos:
Фолирант и демагог, човече хахахаа

Ќе правиме муабет после следна утакмица што ќе ја добие 5-0, ќе ти пратам видеа кога ќе се смешка на глупи прашања само да не биде тогаш „абееее, па добро, рано е, ќе видиш после пораз hhhh“.

Демагог човече, ДЕМАГОГ хахахахахаа
Ајде ќе те потсетам :D

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Иначе, Стерлинг слабиот хеххеххее
Иначе, вчера ќе ја промашеше таа шансата што се стори автогол, и промашу две стопроцентни. И многу јако изигра вчера, на умрен Германец нож му извади.

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.078
Иначе, вчера ќе ја промашеше таа шансата што се стори автогол, и промашу две стопроцентни. И многу јако изигра вчеа, на умрен Германец нож му извади.
И изнуди пенал каде го поремети Гомез и им ја разеба мајката на Пул.

Знаев дека ќе ги претепаат, Пеп е копиле и сакаше да им врати за сите понижувања у задње време, башка овие славеа деновиве...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Затоа сеа има да им наплатат дупло на Вила викендов.

4-5 ќе јаде Вила :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom