Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Додека сме кај имињава, син му на Маурисио Покетино се вика Маурицио Покетино :icon_lol: ко мемено што се врти, препиши ја домашнава од мене ама смени нешто :icon_lol:

btw потпишал нов договор со Спарс.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.899
Поени од реакции
67.551
Додека сме кај имињава, син му на Маурисио Покетино се вика Маурицио Покетино :icon_lol: ко мемено што се врти, препиши ја домашнава од мене ама смени нешто :icon_lol:

btw потпишал нов договор со Спарс.
Ко сега ги гледам нашиве портали, Поектино потпиша за Тотенхем.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Глупа е кога Ливерпул освои титула на пола сезона и сега нема зошто да се дикутира. Барем да беше Бакајоко уште во Челзи па ќе се мотивирав некако да го заебавам Донев. Вака тапа.
Можи да се дискутира на пример да ги споредваме играчите на Јунајтед и Сити еден по еден...сигурно Марсијал е подобар од Стерлинg :D..2017 flashback

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Едно време имаше муабет дека Лингард е боље од Стерлинг :unsure:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.899
Поени од реакции
67.551
Јанузај беше поталентиран од Стерлинг. Арно ама, едниот се фокусираше на фудбал, другиов се умисли дека е Марадона.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јанузај беше поталентиран од Стерлинг. Арно ама, едниот се фокусираше на фудбал, другиов се умисли дека е Марадона.
По што заклучи дека Јанузај бил поталентиран од Стерлинг?
Разлика се 2 месеца (сега баш проверив на нет), Стерлинг шанса доби една сезона пред него и направи бум во лига на негови 18 години. Од друга страна Јанузај имаше повремени блесоци ко и секој талент, ништо повеќе.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.695
Поени од реакции
8.337
Едно време имаше муабет дека Лингард е боље од Стерлинг :unsure:
Значи како идеш на пик, ќе испадне дека те мразам, а врска нема :pos:
За Лингард ни во нашиот фан клуб не паднал муабет дека е фудбалер, не пак подобар од некого:D Муабетот за Лингур идеше: ќе созрее на 21, па на 23, па 24 и после видоа дека лејка е лејка и нема да стане лубеница:toe:

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.070
Поени од реакции
6.552
Епа нема поглупо групирање, најсериозно.
Јас го имам гледано клубот два пати во живо али некој Роберт кој живее во Ливерпул и не е нешто по фудбалот али пошто се шампиони се заинтересирал е поголем навивач од мене.

Навивачи - тв фанови
Супер споредба.
Не е исто и сам знаеш дека не је исто, само инает малку :)

Тој Роберт може е за Евертон, па чак и Тремни, може е по крикет, рагби лиг, рагби јунион, трки со пци или коњи, бокс...
Ако е bandwagon лик тогаш си во право, не е навијач него фан, или дали и тоа.
Ние сме тв-фанови и нема ништо лошо во тоа, факт си е факт но не значи дека титулава ќе го израдува повеќе Роберт од тебе, напротив. Да имавме нешто макар што мааааааалку би наликувало на фудбалска лига со стадиони на кои не се оставаат бубрези и џигери по цименто :icon_mrgr: за семафор и рефлектори да не праиме муабет, мислена именка, може ќе осетевме што е навијаштво.
Вака со донација од кофа за оцртавање линии по трева од УЕФА, и терени на кои комотно може да се посади компир и да роди јако, ќе си бидеме стрим-фанови и тв-фанови. Ти на Ливерпул, јас на ПЛ во целина пошто ми е безвеза да се приврзам само за еден клуб пошто се мењаваат стилови на игра, квалитет, ефикасност...
Автоматски споено мислење:

АЈ не може да стои во иста реченица со РС па дури и еден ЏЛ направи појака кариера од АЈ кој веќе може да се стаи на онаа темата заборавени играчи.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.197
Да, пошто Џакомо Бонавентура и Џанлуиџи Донарума цел фан клуб на Милан не ги вика Џек и Џиџи (или Џиџо) зошто им е полесно, пошто фан клуб Интер Иван Перишиќ и Марцело Брозовиќ не ги викаа Грозни и Брозо пошто им е полесно секако али ние мораме Александер Мартин Дејвид Окслејд-Чемберлејн и Трент Александар-Арнолд да ги пишуваме по полно име и презиме, за да не навредиме некој на форумов.

Вовово Хандановиќ не е Ханда никад напишан на форумов, Рашфорд не е Раш напишан.

Милнер, не може Мили да го пишуваме пошто лицето не му соодветствувало со Мили (нема врска со кратеница, знае тој у Ливерпул, роден во Лидс што значи мили на јазикот на нашата земја).
Перишиќ е Ужас бе мртов еден. Ужасниот Иван со тоа бледата фаца и пуцвал кратка коса, језив лик дете му ебам.
Автоматски споено мислење:

Никогаш, нигде.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
Има време за Лингард, млад е уште, едвај 27 години има. Полека малце со заклучоците.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.899
Поени од реакции
67.551
По што заклучи дека Јанузај бил поталентиран од Стерлинг?
Разлика се 2 месеца (сега баш проверив на нет), Стерлинг шанса доби една сезона пред него и направи бум во лига на негови 18 години. Од друга страна Јанузај имаше повремени блесоци ко и секој талент, ништо повеќе.
По тоа што Јанузај тогаш беше поверсатилен играч, дриблинг, шут, визија за пас. Стерлинг во таа сезона во која се проби, играше покрај Суарез и Стариџ во форма, и играта му се примарно на брзина. Кај Пеп потоа дојде позиционирање, дриблинг, и финиширање.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Значи како идеш на пик, ќе испадне дека те мразам, а врска нема :pos:
За Лингард ни во нашиот фан клуб не паднал муабет дека е фудбалер, не пак подобар од некого:D Муабетот за Лингур идеше: ќе созрее на 21, па на 23, па 24 и после видоа дека лејка е лејка и нема да стане лубеница:toe:
Не се фаќај на орото. Ги имам цитатите од 2012 за „иднината“ на децата од академиите, ама глупо ми е да ги приложувам после толку време пошто ми е онака petty и нејќам да се спуштам на ниво :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom