- Член од
- 28 декември 2015
- Мислења
- 4.070
- Поени од реакции
- 6.552
Раш е еден, име му беше ИанДа, пошто Џакомо Бонавентура и Џанлуиџи Донарума цел фан клуб на Милан не ги вика Џек и Џиџи (или Џиџо) зошто им е полесно, пошто фан клуб Интер Иван Перишиќ и Марцело Брозовиќ не ги викаа Грозни и Брозо пошто им е полесно секако али ние мораме Александер Мартин Дејвид Окслејд-Чемберлејн и Трент Александар-Арнолд да ги пишуваме по полно име и презиме, за да не навредиме некој на форумов.
Вовово Хандановиќ не е Ханда никад напишан на форумов, Рашфорд не е Раш напишан.
Милнер, не може Мили да го пишуваме пошто лицето не му соодветствувало со Мили (нема врска со кратеница, знае тој у Ливерпул, роден во Лидс што значи мили на јазикот на нашата земја).
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Секој може да си пишува како сака, не е тоа issue, мене ми е смешно да употребувам прекари кои луѓе си ги користат во реален живот оддалечени 3000км оттука, па така Чемберлејн ќе си остане Чемберлејн. Ремзи го викале Рамбо дури беше во Арсенал и ај сеа Рамбо даде гол, безвеза нешто
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ептен тешко е тоа Иван Брозовиќ, по по по, али не ме изненадува, луѓе кои гледаат Серие А или се фанови на тамошни екипи, може навистина им е тешко да напишат или изговорат чак Иван Брозовиќ.
Автоматски споено мислење:
Она ми е најсмешно со иницијали ДДТ, СРО, ДДР, КДР, МРО, АА, ББ, ВВ, ГГ
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)