Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 декември 2015
Мислења
4.070
Поени од реакции
6.552
Да, пошто Џакомо Бонавентура и Џанлуиџи Донарума цел фан клуб на Милан не ги вика Џек и Џиџи (или Џиџо) зошто им е полесно, пошто фан клуб Интер Иван Перишиќ и Марцело Брозовиќ не ги викаа Грозни и Брозо пошто им е полесно секако али ние мораме Александер Мартин Дејвид Окслејд-Чемберлејн и Трент Александар-Арнолд да ги пишуваме по полно име и презиме, за да не навредиме некој на форумов.

Вовово Хандановиќ не е Ханда никад напишан на форумов, Рашфорд не е Раш напишан.

Милнер, не може Мили да го пишуваме пошто лицето не му соодветствувало со Мили (нема врска со кратеница, знае тој у Ливерпул, роден во Лидс што значи мили на јазикот на нашата земја).
Раш е еден, име му беше Иан :)

Секој може да си пишува како сака, не е тоа issue, мене ми е смешно да употребувам прекари кои луѓе си ги користат во реален живот оддалечени 3000км оттука, па така Чемберлејн ќе си остане Чемберлејн. Ремзи го викале Рамбо дури беше во Арсенал и ај сеа Рамбо даде гол, безвеза нешто :D
Ептен тешко е тоа Иван Брозовиќ, по по по, али не ме изненадува, луѓе кои гледаат Серие А или се фанови на тамошни екипи, може навистина им е тешко да напишат или изговорат чак Иван Брозовиќ.
Автоматски споено мислење:

Она ми е најсмешно со иницијали ДДТ, СРО, ДДР, КДР, МРО, АА, ББ, ВВ, ГГ :icon_mrgr: замисли сите така да пишуваат КГ коа му подаде на ЛК па асистираше до МС.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Раш е еден, име му беше Иан :)
Знам јас дека еден е Раш ама не можам во фан клуб на манчестер да цитирам секој поединечно и да им викам „како бе Рашфорд го викате Раш, еден е Раш и не е тој“, нели?

Кенет Метисон Далглиш, па како смееме да го викаме Кени, нема смисла.
Зинедин Зидан никој никогаш во фан клуб Реал го нема кажано Зизу, затоа што така го викаат блиските :D

Кратенките како ДДГ, ТАА, РВП, ВВД се најчесто за личности кои имаат две презимиња и полесно е да пишам ВВД или Вирџил него Ван Дајк. Веројатно е индивидуално ама дека мора и мора да ги пишуваме по презиме, затоа што тоа е прифатено од повеќето, не мора.

Глупа е дискусијава како и да е :D

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Знам јас дека еден е Раш ама не можам во фан клуб на манчестер да цитирам секој поединечно и да им викам „како бе Рашфорд го викате Раш, еден е Раш и не е тој“, нели?

Кенет Метисон Далглиш, па како смееме да го викаме Кени, нема смисла.
Зинедин Зидан никој никогаш во фан клуб Реал го нема кажано Зизу, затоа што така го викаат блиските :D

Кратенките како ДДГ, ТАА, РВП, ВВД се најчесто за личности кои имаат две презимиња и полесно е да пишам ВВД или Вирџил него Ван Дајк. Веројатно е индивидуално ама дека мора и мора да ги пишуваме по презиме, затоа што тоа е прифатено од повеќето, не мора.

Глупа е дискусијава како и да е :D
Глупа е кога Ливерпул освои титула на пола сезона и сега нема зошто да се дикутира. Барем да беше Бакајоко уште во Челзи па ќе се мотивирав некако да го заебавам Донев. Вака тапа.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Зошто по дома? Сите навивачи секогаш го викале Окс.
Ексклузивно право имаат домашните, после тоа нов надимак треба да му смислат колегите и на крај, тоа што ќе остане за навивачите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
уживајте си дека некој ќе ви пишува Едвин Ван Дер Сар и ќе стега шифт на секои две букви наместо да напише ВДС. Добри си се кратенките за овие со по 40931431 имиња и презимиња :D

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.070
Поени од реакции
6.552
Или со еден збор, подфорумот Фудбал, рај за дислексични :angel:

When in Rome, како беше :D
Значи СКА од кога се повреди, ПЕО поради каприците на МА игра крило, ЏВ е тотално вон форма, ќе биде мртва трка меѓу МС и ДИ за златна копачка. Не знам СМ колку има, а и општо зависи од пристапот на ЈК во наредниве 7 кола дали МС ќе игра стандард или ќе ротира со ДО и останати.

Ексклузивно право имаат домашните, после тоа нов надимак треба да му смислат колегите и на крај, тоа што ќе остане за навивачите.
За тв-фановите мислиш, навивачи се тие таму, на и околу Енфилд :) Има разлика.
Иритирачки постови loading... :icon_mrgr:

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
За тв-фановите мислиш, навивачи се тие таму, на и околу Енфилд
Епа нема поглупо групирање, најсериозно.
Јас го имам гледано клубот два пати во живо али некој Роберт кој живее во Ливерпул и не е нешто по фудбалот али пошто се шампиони се заинтересирал е поголем навивач од мене.

Навивачи - тв фанови
Супер споредба.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Не се навивачиве криви што играчиве од пул звучат најпедерски јбг...а и што му знаеш,таква кохезија од каде дојде, може и си се пердашат таму

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И секако, не знам кој на куров Lionel Andrés Messi Cuccittini го вика Лео нагалено, мислам кој кур?
Лео, ко педерче некое...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom