Со ваква програма многумина и да сакале нема да гласаат за нив, почнувајќи од тие што живеат од платите на: извршителите, банкарите, агенциите за приватно обезбедување, патарините, завршувајќи на богаташите - никогаш нема да гласаат против себе
Да да сигурно ќе ви поверува некој
Силна порака,
Многу се такви. Ако партијата не ги вработи, се лутат и демонстративно се откажуваат од неа. До следна прилика....Едино ако некому е за вработување во јавно и државно, тогаш ок.
не бе на Стефчо ќе му поверуваат.Да да сигурно ќе ви поверува некој![]()
Иди бе таму сецкај салата, овде се праат сериозни муабетине бе на Стефчо ќе му поверуваат.
Коа не знаеш шо да кажеш,премини на личности.Вреѓај,дискриминирај,брао!Иди бе таму сецкај салата, овде се праат сериозни муабети
Е затоа ќе го јадете.
Кувар сум,тоа е сеа,јеби га.Работничка класа.Али мора да има и кувари во овој свет,неможе сите да бидеме академски граѓани ко него.Само што ''сецкање салата'' во Русија е далеку подоходовно и попоштено од чиновничко место во Северна, што вклучува штракање по митинзи и ставање рамка од Мицко на профилна![]()
Стефчо го знам многу добро,многу,многу одамна.Баскет играв со него и син му Гоце,у школски у Влае. ))))
Chef се вика во англиско говорно подрачје, cook e кувар и има различно значење, затоа шо се различни кулинарски позиции. Ама јбга, кај нас само хохштаплери се ставаат на пиедестал од она што тука беше категоризирано како функционално неписмена младина.Кувар сум,тоа е сеа,јеби га.Работничка класа.Али мора да има и кувари во овој свет,неможе сите да бидеме академски граѓани ко него.
Шала на страна,не се срамам пд тоа што го работам,напротив.Туку сум запрепастен,од тоа колку луѓето те обезвреднуваат како личност,дознавајќи ја твојата професија.
Да кувар сум,да со три години средно,али се што имам заработено е чесно со сецкање салата.
Некој луѓе нема да го заработат тоа би за 10 животи!
Стевчо е гуру за недвижнини. Скопје се гуши во бетон и е урбанистички колапс од такви како него.Стефчо го знам многу добро,многу,многу одамна.Баскет играв со него и син му Гоце,у школски у Влае. ))))
chef cook као шеф повар )))Chef се вика во англиско говорно подрачје, cook e кувар и има различно значење, затоа шо се различни кулинарски позиции
Добар е и баскет се разбира,само штета што му пропадна вештачката творба Соколи.Стевчо е гуру за недвижнини. Скопје се гуши во бетон и е урбанистички колапс од