Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не мислев така бе :D
Различно е ваљда официјално да ја освоиш на терен и дома, гледајќи друг натпревар.
Да, баш зборев вчера со Варди и вика, онака ни беше дома кога глеавме Челзи - Тотнем, не се радувавме, си рековме "абе не е фер вака, требаше на терен" хахаха

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.643
Кога ќе одлучуваат за жалбата на Сити и ЛШ ? Има некоја дата за одлука или јок.
Неправедно ќе биде за тие што се надеваат на ЛШ со 5то место нештава да се променат али којзнае, дувло на корупција се тие што ќе одлучуваат за жалбиве така да све е можно.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
Да, баш зборев вчера со Варди и вика, онака ни беше дома кога глеавме Челзи - Тотнем, не се радувавме, си рековме "абе не е фер вака, требаше на терен" хахаха
Во никој случај не викам дека нема да биде јако чувството секако. Само што би преферирале. Нема врска ајде :D

Нека си тепа Челзи вечер некако, тоа што значи за Ливерпул мене не ми прави никаква разлика.

Кога ќе одлучуваат за жалбата на Сити и ЛШ ? Има некоја дата за одлука или јок.
Неправедно ќе биде за тие што се надеваат на ЛШ со 5то место нештава да се променат али којзнае, дувло на корупција се тие што ќе одлучуваат за жалбиве така да све е можно.
Прва половина од јули.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Во никој случај не викам дека нема да биде јако чувството секако. Само што би преферирале. Нема врска ајде :D

Нека си тепа Челзи вечер некако, тоа што значи за Ливерпул мене не ми прави никаква разлика.

Прва половина од јули.
Ви треба вас за ЛШ, нормално дека тоа те интересира.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.178
Најдобро сценарио е вечер Челзи да ни завршат работа, а во претпоследно коло да им се заблагодариме, да ги нашлакаме и да не фатат топ 4 :icon_lol:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
Абе, Трој Дини нели одби да игра, што е сеа работава?
Немам прочитано за него, ама претпоставувам слично како Канте. Најпрво кога им рекоа да се вратат на тренинзи, не беа баш познати сите протоколи и не беа целосно информирани точно што и како ќе се прави, па ете некои фудбалери имаа (легитимни) грижи за своето и здравјето на најблиските. Потоа веќе се донесоа секакви конкретни одлуки околу протоколите, плус имале состаноци со клубови и со доктори на кои на играчите и тренерите им било се во детали објаснето и биле уверени дека им пружаат околина во која ризикот за заболување е сведен на минимум. Со тоа бар за Канте знам дека го смени мислењето и почна да им верува и да се осеќа доволно сигурно за да тренира и игра.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Немам прочитано за него, ама претпоставувам слично како Канте. Најпрво кога им рекоа да се вратат на тренинзи, не беа баш познати сите протоколи и не беа целосно информирани точно што и како ќе се прави, па ете некои фудбалери имаа (легитимни) грижи за своето и здравјето на најблиските. Потоа веќе се донесоа секакви конкретни одлуки околу протоколите, плус имале состаноци со клубови и со доктори на кои на играчите и тренерите им било се во детали објаснето и биле уверени дека им пружаат околина во која ризикот за заболување е сведен на минимум. Со тоа бар за Канте знам дека го смени мислењето и почна да им верува и да се осеќа доволно сигурно за да тренира и игра.
За Канте не ја знам причината, не ни прашав.
Дини беше гласен поради ситуацијата со син му и тоа е во ред ама жити се', стекнале доверба а пред тоа ја немале. Од сам старт ги гледаат ко под стаклено ѕвоно, прават тестови цело време, спремаат секакви протоколи за да бидат безбедни. Едно е јас и ти од тука, кои не сме дел од клубовите да не знаеме и да се сомневаме ама тие, кои се дел од тоа постојано да не знаат на што се спремни, само да се заврши сезоната, мене ми е бладање.

Затоа Дини, се надевам се глеаме у Чемпионшип.

Се заебавам, никој нема да те глеа таму.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.157
Поени од реакции
19.551
Сити вечер лаганица губи од Челзи, нема да си дозволат да освои на нивни терен Ливерпул и да им слават во соблекувални титула :D
Шала на страна на Челзи им дишат во врат Јунајтед и Волвс, плус Агуеро нема да игра а мислам и дека Пеп ќе одмара некои играчи, апсолутно за ништо не им зависи на Сити.

O

ob1

Гостин
Јаките ривали Сити и Ливерпул па голем срам ќе се деси ако им славеле во соблекувална.

За 5 години ќе си отидат арапаите и ќе се распадне Сити, а Ливерпул ќе се врати на старите патеки со Даунинг и компанија кога им беа у тим, deal with it! :cool:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.157
Поени од реакции
19.551
Се зафркавам бе, да играа пред полн стадион Сити можеби немаше да им биди сеедно пред свои навивачи да им слават вака небитно кога ќе освојат.
Инаку очекувам Челзи најмалце нерешено да извади, мотивацијата поголема ќе биди кај нив, повеќе им треба победата нив за тоа место во ЛШ

Член од
14 април 2012
Мислења
32.900
Поени од реакции
67.551
Без публика или не, на терен е увек боље.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom