Тоа се тие рандом Бланко изјави, Семи Ли и Макс МејерМејер како се утрча накај гол како Кејн против ВХ и ја опали без мозок хахаха ми текнува @blanco како го хејташе овој по форумов пред неколку години, до кај стигна да игра...
Овој посебно го хејташе, се форсираше по форумов многу додека беше во Германија и очигледно во право билТоа се тие рандом Бланко изјави, Семи Ли и Макс Мејер![]()
Овој на побратимот Миа Колучи му беше синоним за ариевец(да не речам Љоренте). Замараа многу срањерн фановите тие времиња со вакви просеци.Мејер како се утрча накај гол како Кејн против ВХ и ја опали без мозок хахаха ми текнува @blanco како го хејташе овој по форумов пред неколку години, до кај стигна да игра...
Или освојуваме, или ние директно некому носиме титули. Нема трето.Ајде Челзиња, браќа мои.
Па нели магистер си? Не можеш до 20 да собираш и одземаш?Најкасно кога ќе освои Пул? 2-3 кола?
ме мрзи да отварам табела се зачитав на форумов..Па нели магистер си? Не можеш до 20 да собираш и одземаш?
Правник е, знае само да дели.Па нели магистер си? Не можеш до 20 да собираш и одземаш?
A i vidi go prasanjevo, prasuva za najkasno a ne za najranoПа нели магистер си? Не можеш до 20 да собираш и одземаш?